Ktokolwiek widzial!!! Ktokolwiek wie!!!
- This topic has 178 odpowiedzi, 58 voices, and was last updated 10 years, 9 months temu by
Bezel.
-
AutorPosty
-
27 lipca 2009 o 21:32 #3164
yuti-ra
MemberSzukam info o filmie, był już zapowiadany na ZP, znajduje się w produkcji, nie pamiętam tytułu, obca planeta, pustynia, wielki księżyc na niebie, grupa space marine w oldskulowych zbrojach w stylu shock trooperów z SW wojny klonów, był jeszcze jakiś obcy, fotki miały fajny klimat a potem już nie było żadnej wzmianki o tej produkcji, z góry dziękuję:)
28 lipca 2009 o 06:28 #3166Davidoff
MemberHunter Prey
28 lipca 2009 o 06:59 #3167yuti-ra
MemberWielkie dzięki Davidoff, właśnie o to mi chodziło, jęśli pełnometraż tego pana będzie tak dobry jak jego krótkometrażówki to naprawdę jest na co czekać 🙂
13 sierpnia 2009 o 07:02 #3222Gordon
MemberNo dobra, mam jeszcze jedną rzecz, która nie pozwala mi spać (oczywiście nie wtedy kiedy śpię bo wtedy nic mi nie przeszkadza :))
Będzie trudniej bo to ksiązka B)
Wariacja na temat Śpiącej Kólewny, a bohaterka funkcjonuje pod postacią paskudnej małej karlicy. Oczywiście na końcu za sprawą jakiegoś bohatera (księcia może) przemienia się w cud dziewicę. No i jest troszkę wątków pobocznych. Tytuł krótki, jak imię czy cuś.23 grudnia 2009 o 22:27 #3719pit_66
MemberWitam!
meczy mnie pewien serial z czasow dziecinstwa, a bylo to tak: jakas dziewczyna idac/jadac do szkoly miala wypadek i z jakiejs ciezarowki wylaly sie na nia jakies odpady przec co zyskala jakies nadprzyrodzone umiejetnosci/moce, nie wiem jak to nazwac. Fabula toczyla sie potem w oparciu o te moce, ktos chcial ja poddac eksperymentom i takie tam. Serial lecial w tv w polowie lat 90, wiecej szczegolow niepamietam, moze ktos cos kojarzy? Bylbym wdzieczny;]24 grudnia 2009 o 02:05 #3720slepy51
MemberSprawdź [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret_World_of_Alex_Mack]The Secret World of Alex Mack[/URL] / [URL=http://www.imdb.com/title/tt0108921/]IMDb[/URL] / [URL=http://www.youtube.com/watch?v=BQsWHVqKxzM]YouTube[/URL]
24 grudnia 2009 o 09:11 #3721pit_66
Membernie wiem jak wy to robicie ale to ten serial:D nie sadzilem ze ktos to bedzie pamietal, wielkie dzieki;]
30 stycznia 2010 o 00:36 #3871Delfin Oum
MemberWitam!
Szukam filmu którego fragment widziałem kiedyś w TVP 2 i zapadł mi w pamięć. Fragment ten widziałem w takim cyklicznym programie, w którym grypka redaktorów omawiała najnowsze programy z danego tygodnia z kanałów satelitarnych. Między ich paplaniną puszczane były fragmenty filmów czy i programów np. modzie. Większość Polaków nie posiadała wtedy talerza więc nawet takie skrawki i urywki były atrakcyjne – program był na początku lat-90tych a może 89 rok? Po raz pierwszy Polacy zobaczyli w nim m.dz. Benny Hilla.
A teraz o filmie.
Kościół. Ślub. Ksiądz pyta pannę czy chce. Pada sakramentalne tak. Pyta pana młodego. Pada nie! Pannę bierze wkurw i trzaska w paszczę kolesia. Kolesiowi odpada głowa a ze środka korpusu tryska krew. Film z lat 80-tych. Może ktoś kojarzy?10 marca 2010 o 14:04 #4005lobo
Participantpamietam tylko tytul programu o ktorym piszesz
"Bliżej świata" dzieki niemu do dzisiaj mysle ze na wszystkich pokazach mody na swiecie puszczaja "Wonderful life"…28 czerwca 2010 o 09:03 #4223Godfucker
MemberAve! Dobrzy ludzie weźcie powiedzcie mi jak nazywa się gra z automatów, w której można było grać 2 kolesiami i jedna babka (chyba-nie pamiętam), gra była w 3d i miała w piguły quick time eventów (pierwszy raz się z czymś takim spotkałem właśnie w tej gierce). Z bardziej szczegółowych informacji podam że grę można było skończyć na parę sposobów-można było wybierać którą drogą się pójdzie(albo misje się wybierało?) i można było bić gości taka dupną rybą (wiem jak to brzmi ale właśnie ten fakt najbardziej mi utkwił w pamięci). Aha i jeszcze jednym bossem była ośmiornica (albo jej macka) i na pewno jeden etap miał miejsce na statku. Aha i jest możliwe że przeciwników można było łamać albo coś-nie jestem tego pewien ale coś mi mówi że się dało. Fenkju na przyszłość zacni ludzie!:)
28 czerwca 2010 o 22:10 #4224
John J AdamsKeymasterNie mam zielonego pojęcia o czym mowa, ale wpisanie kilku słów kluczowych w Googla ujawniło takie coś: [url]http://www.youtube.com/watch?v=eHiCr0f7oWM[/url]
Wygląda ciekawie, a ponieważ mam gdzieś Dreamcasta w szafie, to może obadam 🙂
12 września 2010 o 19:02 #4357Red
ParticipantBył kiedyś taki film familijny (aktorski) o dzieciakach, które znalazły małe dinozaury i musiały je ochronić przed jakimiś ludźmi. Dinusie były animowane w stop-motion, a film był chyba wyprodukowany w latach 80-tych lub na początku 90-tych i miał chyba sequel. Pamiętam go jeszcze ze starej wypożyczalni video, do której chodziłem za dzieciaka.
Mówi ten opis coś komuś ? :).
12 września 2010 o 19:53 #435812 września 2010 o 20:17 #4359Red
ParticipantDokładnie to, dzięki za link koalasmuck.:)
23 października 2010 o 17:49 #4480Gordon
Memberkameralny film, chyba do TV, wariacja na temat Wielkiego Brata. Społeczeństwo kontrolowane przez garstkę wybranych, reszta nosi na łbach ustrojstwa ograniczające inteligencję, bo ta razem ze wszystkimi aspektami sztuki (które są zakazane of course) postrzegana jest jako źródło wszystkich cywilizacyjnych nieszczęść. Bohater, którego imię i nazwisko jest tytułem filmu się buntuje pomimo że władze chcą go skaptować, i takie tam…
-
AutorPosty
- You must be logged in to reply to this topic.