Battlestar Galactica – SPOILERY

Homepage Forumy Na naszych ekranach Seriale Battlestar Galactica – SPOILERY

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 155 total)
  • Autor

Po 369 (o ile dobrze obliczyłem) dniach na sci-fi rusza w końcu czwarty sezon serii. Mam nadzieję, ze grzejecie się na to wydarzenie równie mocno jak ja.:)

Ragnus
    Participant

Ja od 6 tygodni już dni odliczałem do tego wydarzenia. Teraz tylko czekać na wyświetlenie odcinka, a potem telefon do cioci by mi opowiedziała.

Prv Dup
    Member

Nienawidzę napisu to be continued. Przecież to jest jasne że będzie kontynuacja. Powinni napisać we are sorry wait for next episode. Albo we beg for mercy. To są prawidłowe zakończenia.

garret
    Participant

Kurcze kupuje ktos ten 4 sezon ? Jestem po 4×05 i jak na razie mega mieszne uczucia, najgorsze ze odcinki ocierają sie o bełkot i nudę.

Jasno że oglądam. Każdą sobotę zaczynam od tego. Co do mieszanych uczuć to się z tobą zgodzę. Trochę zaczyna się mieszać i powoli nie wiadomo o co chodzi. Lepiej zeby się poprawiło bo to właściwie połowa pierwszej połowy czwartego sez.

Krusty
    Member

Jeśli nie macie mocnych nerwów to lepiej nie oglądajcie 7 odcinka i poczekajcie na 8 bo to co się dzieje na koniec to najbardziej dramatyczny cliffhanger jaki oglądałem, mocne jak cholera.

Prawda ziomuś, prawda. Nie wiesz jednak najgorszego, mianowicie następny odcinek "Sine qua non" dopiero 30 maja 🙁

Co do samego odcinka, to moim zdaniem rewela – spokojnie wstawiam do grona trzech moich ulubionych (Hand of God, Exodus II)

garret
    Participant

Hand of God to byl ten o udanym ataku na baze Cylonow kiedy to Baltar w ciemno strzelal ? 😉

Ragnus
    Participant

Odcinek nieziemski, a zapowiedź kolejnego tylko potęguje napięcie: [url]http://youtube.com/watch?v=dkPMMksO0ik[/url]
    Małe spojlery 😉

Krusty
    Member

Ziomuś ponoć na Sky one ma polecieć już za tydzień… ponoć.

yep, The hand of god jest dokładnie o tym co piszesz. Jest oczywiscie wiele bardzo dobrych odcinków, jednak gdy zarzucam sobie DVD, to w pierwszym sezonie najbardziej cieszę się na ten własnie odcinek.

Co do sky, to brytole chyba i tak mają kilka dni opóźnienia, zatem nawet jeśli bedzie jak piszesz, to co najwyżej zyskamy na tym dwa, trzy dni.

aha, i dzięki za promo. Szukałem jak zwykle na scifiju ale nie mogłem znaleźć

Krusty
    Member

No też mi coś nie pasuje ale pojawia się to na różnych stronach więc może coś w tym jest… a trailer stawia więcej pytań niż odpowiedzi… Choć Tigh i Caprica Six coś gotują w kociołku.

garret
    Participant

To w takim razie The hand of god to chyba najlepszy odcinek jaki do tej pory widzialem. I najlepsza muzyczka swiata.

Atue
    Participant

Czy ktoś orientuje się kiedy wychodzą soundtracki z poszczególnych sezonów? Jest już z trzeciego tylko przegapiłem moment jego ukazania się. Jak na razie wszystko co mi wpada do ucha z czwartego sezonu jest całkiem, całkiem więc może się skuszę. Tylko kiedy się on może pojawić?

garret
    Participant

Na pewno wyszedł OST z sez 3 gdyz mam nawet pod ręką. Z poprzedniego tez cos było. Ukazac sie ma również jakas koncertówka.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 155 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.