Battlestar Galactica – SPOILERY
Homepage › Forumy › Na naszych ekranach › Seriale › Battlestar Galactica – SPOILERY
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
4 kwietnia 2008 o 11:14 #833
DawnyBywalecAptekaPubParticipantPo 369 (o ile dobrze obliczyłem) dniach na sci-fi rusza w końcu czwarty sezon serii. Mam nadzieję, ze grzejecie się na to wydarzenie równie mocno jak ja.:)
4 kwietnia 2008 o 12:54 #835
RagnusParticipantJa od 6 tygodni już dni odliczałem do tego wydarzenia. Teraz tylko czekać na wyświetlenie odcinka, a potem telefon do cioci by mi opowiedziała.
6 kwietnia 2008 o 09:23 #855Prv Dup
MemberNienawidzę napisu to be continued. Przecież to jest jasne że będzie kontynuacja. Powinni napisać we are sorry wait for next episode. Albo we beg for mercy. To są prawidłowe zakończenia.
8 maja 2008 o 22:13 #1293
garretParticipantKurcze kupuje ktos ten 4 sezon ? Jestem po 4×05 i jak na razie mega mieszne uczucia, najgorsze ze odcinki ocierają sie o bełkot i nudę.
9 maja 2008 o 05:48 #1294
DawnyBywalecAptekaPubParticipantJasno że oglądam. Każdą sobotę zaczynam od tego. Co do mieszanych uczuć to się z tobą zgodzę. Trochę zaczyna się mieszać i powoli nie wiadomo o co chodzi. Lepiej zeby się poprawiło bo to właściwie połowa pierwszej połowy czwartego sez.
17 maja 2008 o 16:40 #1376Krusty
MemberJeśli nie macie mocnych nerwów to lepiej nie oglądajcie 7 odcinka i poczekajcie na 8 bo to co się dzieje na koniec to najbardziej dramatyczny cliffhanger jaki oglądałem, mocne jak cholera.
17 maja 2008 o 16:56 #1377
DawnyBywalecAptekaPubParticipantPrawda ziomuś, prawda. Nie wiesz jednak najgorszego, mianowicie następny odcinek "Sine qua non" dopiero 30 maja 🙁
Co do samego odcinka, to moim zdaniem rewela – spokojnie wstawiam do grona trzech moich ulubionych (Hand of God, Exodus II)
17 maja 2008 o 18:55 #1379
garretParticipantHand of God to byl ten o udanym ataku na baze Cylonow kiedy to Baltar w ciemno strzelal ? 😉
17 maja 2008 o 20:04 #1380
RagnusParticipantOdcinek nieziemski, a zapowiedź kolejnego tylko potęguje napięcie: [url]http://youtube.com/watch?v=dkPMMksO0ik[/url]
Małe spojlery 😉17 maja 2008 o 20:13 #1382Krusty
MemberZiomuś ponoć na Sky one ma polecieć już za tydzień… ponoć.
17 maja 2008 o 20:36 #1384
DawnyBywalecAptekaPubParticipantyep, The hand of god jest dokładnie o tym co piszesz. Jest oczywiscie wiele bardzo dobrych odcinków, jednak gdy zarzucam sobie DVD, to w pierwszym sezonie najbardziej cieszę się na ten własnie odcinek.
Co do sky, to brytole chyba i tak mają kilka dni opóźnienia, zatem nawet jeśli bedzie jak piszesz, to co najwyżej zyskamy na tym dwa, trzy dni.
aha, i dzięki za promo. Szukałem jak zwykle na scifiju ale nie mogłem znaleźć
17 maja 2008 o 21:13 #1386Krusty
MemberNo też mi coś nie pasuje ale pojawia się to na różnych stronach więc może coś w tym jest… a trailer stawia więcej pytań niż odpowiedzi… Choć Tigh i Caprica Six coś gotują w kociołku.
18 maja 2008 o 06:42 #1389
garretParticipantTo w takim razie The hand of god to chyba najlepszy odcinek jaki do tej pory widzialem. I najlepsza muzyczka swiata.
18 maja 2008 o 15:28 #1393Atue
ParticipantCzy ktoś orientuje się kiedy wychodzą soundtracki z poszczególnych sezonów? Jest już z trzeciego tylko przegapiłem moment jego ukazania się. Jak na razie wszystko co mi wpada do ucha z czwartego sezonu jest całkiem, całkiem więc może się skuszę. Tylko kiedy się on może pojawić?
18 maja 2008 o 16:41 #1394
garretParticipantNa pewno wyszedł OST z sez 3 gdyz mam nawet pod ręką. Z poprzedniego tez cos było. Ukazac sie ma również jakas koncertówka.
-
AutorPosty
- You must be logged in to reply to this topic.