Mass Effect Trilogy

Homepage Forumy Od rzeczy Blubry Mass Effect Trilogy

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 218 total)
  • Autor
    garret
    Participant

Nowy dodatek na pewno zakupię, poprzedni mimo standardowej sztampy mi się podobal.

smutny
    Member

Nie wiem czemu ta pani nie pojaiwła sie w nowym tbbł.
    [url=http://www.cdaction.pl/news-14388/mass-effect-2-miranda-lawson-jak-prawdziwa-i-do-tego-polska.html]cderkszyn[/url]

Gargooletz
    Participant

[url=http://kotaku.com/5628115/mass-effect-2s-lair-of-the-shadow-broker-looks-romantic]Zajawka Lair of the Shadow Broker[/url]

Zapewne już słyszeliście, ale jeżeli nie, to pragnę poinformować że najnowszy DLC 'Shadow Broker' działa na polskiej wersji ME2 po zastosowaniu trochę innej metody instalacji niż zazwyczaj. Naturalnie w dodatku nie ma języka polskiego, ale to przecież żaden problem.

ZARDOZ
    Member

A wiecie może gdzie można nabyć ME2 w wersji językowej godnej białego człowieka? Bo pociąłbym się chyba, gdybym przez przypadek kupił tą polską abominację.

John J Adams
    Keymaster

O ile wiem, można nabyć wersję polską i sposobem zmusić ją do zmiany języka na ludzki.

Albo (znane są takowe przypadki) nabyć wersję polską dla przyzwoitości, a jechać na kopii bezpieczeństwa 🙂

ZARDOZ
    Member

Zastanawiam się, czy by nie kupić na jakimś zagranicznym onlajnie wersji do downloadu. Jedynkę mam pudełkową, ale tylko dlatego, że zobaczyłem wyraźną czerwoną naklejkę POL/ENG na okładce.

ZARDOZ
    Member

No niestety, wszystkie serwisy oferujące nabycie wersji ściągalnej stwierdzają jedynie: "Cześć, wykryliśmy, że żyjesz w Anus Mundi. Tak więc nie sprzedamy ci cywilizowanej dystrybucji. Chcesz, to kup sobie stolec, który wy, dzikusy wydajecie sami dla siebie. Z poważaniem – kij ci w mrowisko".

Z drugiej strony… może jakieś proxy, kurde…

John J Adams
    Keymaster

Zardoz, gdybyś zamiast o tym tyle czasu gadać zamówił po prostu boxa w UK, to już byś go miał 🙂
    Inna rzecz, że nie wiem jak będzie z DLC.

garret
    Participant

Dodam ze dlc swietne:)

ZARDOZ
    Member

Dobra, nabyłem w Polszy, i zingliszowałem sposobem. Kurde, w pyte giera.

Swoją drogą będę musiał zobaczyć jak wygląda polski dubbing, najlepiej po kilku strzałach wódki 🙂

Ciekawe, czy głównym bohaterem jest Komandor Owczarek.

yuti-ra
    Member

Jak zainstalować dodatek Lair of the shadow broker na polskiej wersji gry bo mam z tym problem, z góry dziękuję za pomoc.

MIKET
    Participant

Wracając jeszcze do ME2…
    IGN Best Game Awards.

PC:
    Most Innovative Gameplay
    Best Character
    Best Visuals
    Best Soundtrack
    Best Sci-Fi Game
    Best Story

360:
    Best Character
    Best Sci-Fi Game
    Best Blockbuster Game
    Best Story
    Best Xbox 360 Game of the Year

aha…i opórcz tego ze na gamespocie ME2 jest the best 360 game ever, to na ign tyż…

[url]http://uk.xbox360.ign.com/articles/104/1045042p26.html[/url]

…hmmm…

Gargooletz
    Participant

ale.. ale… ign i gamespot to żart…

MIKET
    Participant

wszystko jest zartem. ale glosy luda skads sie biora.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 218 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.