• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 336 total)
  • Autor
    yuti-ra
    Member

fotka robiona chyba z narażeniem życia :D…

Craven
    Member
    Craven
    Member

Co dzień, nowe gówniane zdjęcie 🙂

Dziś fragment twarzy:

http://i189.photobucket.com/albums/z105/invictus005/You-will-Believe.jpg

Sasquatch
    Member

Niedługo ktoś wrzuci fote penisa Dr Manhattana i napisze, że to też z Avatara 😉

Ciekawe czy te foty to nie jest jakaś wirusowa promocja, czy faktyczny wyciek?

yuti-ra
    Member

Jestem pewien że to forma promocji, tu noga tam palec, wszystko celowo niewyraźne i gówno pokazujące a wszystko po to by jeszcze3 bardziej podgrzać atmosferę niesamowitości w którą coraz bardziej zaczynam wątpić. komandor zapodał nowy plakat z dopiskiem Uhura, nieeee no jeśli to jest Neytiri to ja teraz uczczę to minutą ciszy :/ . . . . .

ok już po. Ciągle mam nadzieję że to jest Mocha 😉 bo przecież do Zoe Saldana postać z plakatu jest kompletnie niepodobna…

Craven
    Member

Też wciąż jestem przekonany, że to Moha a na Zoe jeszcze poczekamy.

Co do fotek – jakby to był prawdziwy szpiegowski materiał to raczej zaczęło by się od pełnych ujęć avatara no i na YouTubie by było. Invictus to raczej podwładny FOXa, który ma podgrzewać atmosferę.

Plus ta gówniana jakość ma obniżyć hype przed zwiastunem w HD, który rozedrze nam odbyty z wrażenia 😀

Nexus
    Member

Pamperki niezawodnym źródłem spoilerów, tym razem mały [url=http://chud.com/articles/articles/20347/1/MEET-THE-NA039VI-AVATAR-ALIENS-REVEALED/Page1.html]preview samego avatara[/url]. Szału nie ma…

Sasquatch
    Member

juz ich pogonili z pamperkiem
    ale stopklatka dala, ciekawe kiedy jej każą skasować
    [url]http://img.stopklatka.pl/wydarzenia/57000/57300/57339-01.jpg[/url]

yuti-ra
    Member

Widać firmy matel bo jakość tragiczna tzn dla dzieci od lat trzech, dalej mam nadzieję że Avatar będzie czymś pośrednim między człowiekiem a n'avi, chciałbym by obcy byli bardziej "obcy", Avatary wyglądają jak mroczne elfy z warcrafta…

Dickblaster
    Member

Ech, tak to już jest, porządni ludzie chcą obcych, a przemysł zarabia na smerfach. Nie ma wyjścia, robimy albo kolorowe humanoidy albo kosmiczne robale, panie filmowiec, inaczej won z ekranu!
    Może ktoś poleci kilka filmów z mniej konwencjonalnymi koncepcjami obcych?

yuti-ra
    Member

Nie ma tego zbyt wiele, ale polecam paradokument ''Alien Planet", pamiętam że w War of the worlds Spielberga byli niczego sobie, pojawiają się na chwilę ale robią wrażenie,ich poruszanie się, zachowanie i badanie "obcego" dla nich terenu (piwnica domu). więcej nic do głowy mi nie przychodzi… poza oczywistym Aliens.

Craven
    Member

Ci którzy widzieli materiał na Comic Conie mówią, że zabawka jest z dupy i nie oddaje wyglądu awatara.

Mimo to owszem – Na'vi będą bardzo ludzcy, bo taka jest to historyjka. Ma być romans, mamy się przywiązać do postaci alienów itd.

yuti-ra
    Member

Elfy są wśród nas… bez komentarza 🙁 i te długie ludzkie włosy, mógłby grać w musicalu Koty…

Sasquatch
    Member

Ja tam się spodziewałem czegoś takiego, w końcu to awatar: hybryda człowieka i obcego, a obcy miał mieć kocie rysy… więc?

Zobaczymy jak to będzie wyglądać w ruchu.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 336 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.