• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 331 through 335 (of 335 total)
  • Autor
    smutny
    Member

Ech. Najbardziej liczyłem właśnie na scen na Ziemi, w barze. Lekki zawód jak dla mnie i do kina się raczej nie wybiorę. już prędzej jak a dividu wyjdzie.

Rif Starfire
    Participant

Zapowiedziano w końcu rozszerzoną edycję na BD/DVD [url]http://www.slashfilm.com/2010/10/04/avatar-extended-collectors-edition-special-features-revealed/[/url]

Czyli najdłuższa wersja zawierać będzie minuty z kinowej redycji i nareszcie ziemski początek, którego fragmenty znajdziemy klikając poniżej.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=38KTXu32D0w&feature=player_embedded[/url]

Atue
    Participant

Minęły dwa lata od premiery filmu Camerona i jest o nim cicho.

Spoglądając wstecz i przypatrując się innym filmom, które zapoczątkowały popularne sagi Kina Nowej Przygody zauważyłem iż w dwa lata od ich premiery mieliśmy okazję nabyć porządne książki, komiksy, figurki itp. które pomagały rozbudować dane uniwersum.

I tak Gwiezdne Wojny doczekały się trylogii o Hanie autorstwa Briana Daleya. Mark Verheiden opracował ciekawą kontynuację wydarzeń w uniwersum Obcego i Predatora na łamach komiksów z wydawnictwa Dark Horse. Tamże ukazał się interesująca kontynuacja Coś Carpentera (chociaż minęło kila lat od premiery). Po Świątyni Zagłady też pojawił się wysyp różnego rodzaju kontynuacji.

Moje pytania kieruję do niebieskich nerdów i brzmią one następująco: Czy Avatar doczekał się jakiejś nowelizacji/kontynuacji godnej uwagi? Jak figurki z filmu Camerona prezentują się na tle tych z GW, IJ, Alien i Predatora? Jak ogólnie ma się to uniwersum i czy jest rozbudowywane przez kogoś innego niż James Cameron?

MIKET
    Participant

Co do figurek – oprócz tanich zabawek (w sensie jakościowym) które wyszły razem z premiera filmu doszły jeszcze Hot Toys, które są jakościowo super ale imho nie za tę cenę (średnio 150$ za sztuke). Aha no i jeszcze jakieś tam statuetki ale oprócz tego nic więcej więc w tym temacie zasadniczo taka sama sytuacja jak z IJ. Napewno nie ma boom'u jak z SW, Avp…

Interdyktor
    Participant

Jak ostatnio byłem w Tesco, to ku mojemu zdziwieniu, pamperków w postaci zeszytów, tornistrów, toreb piórników breloczków itp. z Avatara było 2 razy niż Star Wars z ben tenem razem wziętych. Film moim zdaniem zarył się jakoś w kulturę, bo niemal każdy film w 3D jest porównywany w reckach i komentach do Avatara.

Viewing 5 posts - 331 through 335 (of 335 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.