• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 336 total)
  • Autor
    Craven
    Member

Od dość dawna wiadomo, że będzie PG-13, na stronach typu Coca-Cola Zero i innych pierdół które reklamują się Avatarem wszędzie jest już taki rating, więc nie wiem czemu tego nie ogłosili jeszcze oficjalnie.
    Dubbingu na bank nie będzie, bo np w "9" nie było, tym bardziej tu nie zrobią.

Craven
    Member
    yuti-ra
    Member

Bo po prostu nie ma czego, nie widzę nie słyszę dziękuję, poza tym ten sprzęt nie jest najnowszej generacji, warunki pandory (bardzo silne pole magnetyczne) nie pozwalają na używanie masy elektroniki i takie tam. polecam klip z thanatorem 🙂 http://rs20.rapidshare.com/files/308614702/Hell_yeah.mpg

Craven
    Member

http://www30.zippyshare.com/v/92343578/file.html – tu jest w jeszcze lepszej jakości (ale wciąż to nagranie kamerą z TV 😛 )

Torturr
    Member

To robi świetne wrażenie.

Sasquatch
    Member

[b]Recenzja: James Cameron`s Avatar: The Game[/b]

[url]http://polygamia.pl/Polygamia/1,95390,7329462,Recenzja___James_Cameron_s_Avatar__The_Game.html?bo=1[/url]

Atue
    Participant

25.12 godz. 12:00

Czy w tym momencie w Łódzkim IMAXie ponownie narodzę się jako nerd?

Craven
    Member
    Torturr
    Member

Jestem zły. Zapowiada się uczta w 3d a ja mam wadę wzroku która nie pozwala zobaczyć tego efektu.

Craven
    Member

Widzisz tylko na jedno oko? Jeśli nie to w IMAX powinieneś bez problemu widzieć głębię.

Torturr
    Member

To bardziej skomplikowana sprawa. Obrazy które powinny się nakładać na siebie nie nakładają się w okularach i nadal są rozdzielone. Stereogram czy Imax. Nie nada.

Red
    Participant

Torturrowi raczej chodziło o to, że musi ściągnąć zwykłe okulary w Imaxie żeby założyć te 3D. Według mnie to nie jest jakiś wielki problem, oglądałem już w okularach 3D założonych na zwykłe i efekt widziałem;).
    Edit: Torturr mnie już ubiegł z odpowiedzią, w takim razie zwracam honor:)

Craven
    Member

Torturr ale te obrazy właśnie nie mają się nakładać.
    Od ekranu odbijają się dwa obrazy, więc widzisz podwójnie. Chyba, że zakładasz okulary filtrujące – wtedy kamera, oko, czy stoisz czy pierdzisz – zobaczy tylko jeden obraz przez lewe szkiełko i jeden obraz przez prawe szkiełko. End of story. Jak tylko masz dwa oczka to film w IMAX będziesz widział tak samo jak widzisz świat na ulicy.

Dickblaster
    Member

[quote][b]Craven napisał/a:[/b]
    Chyba, że zakładasz okulary filtrujące – wtedy kamera, oko, czy stoisz czy pierdzisz – zobaczy tylko jeden obraz przez lewe szkiełko i jeden obraz przez prawe szkiełko.[/quote]

To może ma Torturr bardzo przenikliwy wzrok.

matt
    Participant

Też mam okulary i widzę bez problemu imaxowe 3d i stereogramy. Co najwyżej zakładanie jednych okularów na drugie jest niewygodne.

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 336 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.