Pyrkon 2008

Homepage Forumy Od rzeczy Nerdostwo Pyrkon 2008

• This topic is empty.
Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • Autor
    DarkMiagi
    Participant

News ten uczy, bawi, wychowuje…

watson
    Participant

[center]Uwaga uwaga!
    Bitchez and Niggaz!
    Nerdowie i Sportowcy!
    Panie i Panowie!
    [b]
    Upubliczniam fotorelację z tego nerdozjum.[/b]
    [url]http://picasaweb.google.pl/michal.gniot/Pyrkon2008[/url][/center]

Alicja
    Participant

Dzięki Watsonie!

MIKET
    Participant

a ja mam pytanie, juz raczej prywatne – co to byla za kamera ktora krecono materiał, i czy ktos sie moze faktycznie na takim sprzecie zna??

watson
    Participant

Aaaa, to musiałbyś sie zapytac kogos z Plan9 HD. Bywają tu od czasu do czasu 🙂

MIKET
    Participant

no jesli ktos sobie robi regularne seanse z Planem 9 to mozna bylo to smialo zauwazyc juz na Pyrkonie 😉

kilka (3) ujec w teledysku pyrkonowym pochodzi z kamery widocznej na kilku zdjeciach – czyli sony fx1, reszta ujec w teledysku bylo robione aparatem chyba fuji S-ilestam. Materialy HD z pyrkonu pojawia sie byc moze troche pozniej.

MIKET
    Participant

dzieki wielkie za odpowiedz! tego sie wlasnie chcialem dowiedziec! ….autor tychze ujec??

lobo
    Participant

a na konwencie jeden pan ktorego nie pamietam z nazwiska siedzac w knajpie razem z Komuda i chyba Kosikiem powiedzial ze musi wejsc wieczorem na zakazanaplaneta.pl bo bardzo nas lubi i ze robimy dobre konwenty 😉 na to KomuDa mu przytaknal ze owszem on wchodzi na zakazanaplanete.pl bo tam pisza prawde o filmach polskich i nie tylko 😉

mniej wiecej cos w tym rodzaju B)

Glujo
    Member

Nie wiem tylko czemu opinia alkoholików (czy też raczej zwykłych pijaków, bo do rzetelnych alkoholików jeszcze im brakuje) powinna obchodzić nas, Prawdziwych Snobów?

Czyli, z czym do Snobów, człowieku?

Lord New Age
    Participant

Mam wrażenie, że wyraża się Pan niepochlebnie o kimś, kogo darzymy sympatią.
    Bardzo nieładnie!

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.