Pyrkon 2008

Homepage Forumy Od rzeczy Nerdostwo Pyrkon 2008

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)
  • Autor
    MIKET
    Participant

Chciałbym zgłosic zażalenie w kierunku całej rzeszy organizatorów – otóż mimo moich usilnych starań mam dylemat na co pojsc – za duzo jest ciekawych rzeczy ktore maja miejsce w tym samym czasie!
    W zwiazku z tym apeluje by przyszłoroczny program Pyrkonu był ustawiany pode mnnie, zatwierdzany przeze mnie i najlepiej w ogole by byl robiony dla mnie i nazywał sie Miket-yrkon. dziekuje.

Lord New Age
    Participant

Mam to samo:)
    Problem rozwiazuje zaangazowanie w organizacje conu, wtedy nie masz kiedy na to wszystko lazic:)

MIKET
    Participant

No jest to jakies rozwiazanie, ale lenistwo na poziomie 3 (+2k10) jest kolejnym problemem… 😉

Lord New Age
    Participant

Spadam nerdzic. Do zo na pyr.

watson
    Participant

No dobra, bitchez and niggaz – ja też idę nerdzic. Głównie fotonerdzic. A nie chce mi sie jak jasna cholera.
    Do zobaczenia tamże.

Lord New Age
    Participant

Ano wróciłem!

graylady
    Participant

taaak? i jakie wrazenia? podziel sie nimi choc w odrobinie. 😀

John J Adams
    Keymaster

Mogło być.

graylady
    Participant

mi sie najbardziej podobali ci dziwni ludzie co sie bita smietana rzucali. to bylo dobre w pyte! 😀

MIKET
    Participant

moj pierwszy raz na Pyrkonie i musze przyznac ze bylo bardzo milo i ciekawie – prelekcje ktore sobie wybralem okazaly sie faktycznie interesujace – zakazano planetarianie (czy planeciarze?) oczywiscie górowali w tej kategorii!

watson
    Participant

Mimo najszczerszych chęci nie udało mi się dotrze w niedzielę. Dziwnym zbiegiem okoliczności. spotęgowanym dodatkowo zmianą czasu obudziłem się o 14:30…

lobo
    Participant

Konwent podobal mi sie.

Glujo
    Member

Byłem ci ja, panie, na tym konwenciku, a tam co? Nic! Ino rozpusta, swawola i obrzucanie tortami! A w kiblach? Olaboga! Chciałem się normalnie odlać jak człowiek przy pisuarze, a tam gnój po kostki. Normalnie nogawki od spodni se ujebałem w kace. No i jak w takich warunkach człek ma prowadzić poważne dysputy na tematy fantastyczne i wymieniać pampry? No jak, tej?

A ci goście z Zakazanej Plenety to jakieś buce i snoby! Cały czas chodzili se w tych koszulkach swoich, żeby chyba pokazać, że ich stać na nie, czy coś. No, żenada, panie. Ale też se kupiłem tą ich koszulkę coby pokazać że nie jestem zebrakiem i podcierać nią dupę jak mi się skończy papier na kołku. Dance!

Lord New Age
    Participant

[url]http://www.epoznan.pl/index.php?section=news&subsection=news&id=9183[/url]

"polecam"

watson
    Participant

Zapisałem screenshota. Dla potomnych, ew. do działu BURACTWO. Coś czuję, że zdejmą niebawem tę perełkę.

EDIT: Ja pierdolę, to jest materiał w WTK… telewizja już nawet kłama nie umie.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.