Pyrkon 2008

Homepage Forumy Od rzeczy Nerdostwo Pyrkon 2008

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • Autor
    John J Adams
    Keymaster

Jak zapewne wiecie ZP co roku organizuje poznański konwent Pyrkon. Co roku też podpina się pod nas jakaś Druga Era i inne kluby.

Tegoroczne wydanie Pyrkonu będzie dla przybyłych gości szczególnie atrakcyjne – oprócz kąpania się w naszym blasku będą oni mogli wziąć udział w wielu atrakcjach, z których część już zapodaliśmy na tej podstronie: [url]http://zakazanaplaneta.pl/viewpage.php?page_id=20[/url].

Na pewno czeka Was król cosplayów i możliwość nabycia owianych kultem t-shirtów ZP. Inne lansy – wkrótce.

Interdyktor
    Participant

Ale budżet jest, u mnie w mieście w centrum wiszą na głównej ulicy bilboardy z Pyrkonem. To obejmuje całą Polske?

John J Adams
    Keymaster

Wprawne oko wypatrzy nawet na tym billboardzie znajome logo!
    A cała Polska to może przesada, ale parę tych plakatów jest…

watson
    Participant

Organizatorzy twierdzą że coś koło 10ciu.
    W Posen na ul. Dąbrowskiego szata graficzna plakatu idealnie zlała sięz elewacją budynku, w związku z czym trzeba się nieźle przypatrywa żeby cokolwiek zobaczyc. Taki billboard dla snobów…

DarkMiagi
    Participant

U nas w Toronto też wisi, aż miło popatrzeć. Zwłaszcza, że poprzednio w tym miejscu była "Pani domu", czy inne "Cztery kąty".

watson
    Participant

Co nie zmienia faktu że projektant plakatu z uporem maniaka wciska na materiały reklamowe jakiegoś pedalskiego orka/ogra/czy też inny fantasy-shit.
    FANTASTYKA TO OPOWIEŚCI O RAKIECIE!!!
    (ew. o małych pluszowych misiach z dzidami).

DarkMiagi
    Participant

[quote][b]watson napisał/a:[/b]
    (ew. o małych pluszowych misiach z dzidami).[/quote]

Nie da się ukryć, że obecność misiów w kinie SF jest dość wyraźna. Weźmy np. Screamers ("Brzeszczoty" – ha, ha) lub AI.

Wściekle dobry materiał na felieton.

EDIT: Co za żenad. Chodziło oczywiście o "Wrzeszczoty"; nie wiedzieć czemu na konkurencyjnej stronie o filmach stoi "Tajemnica Syriusza".

prabab
    Participant

Ostatnio zobaczyłem wszechzacne logo ZP nad wejściem do dworca głównego we Wrocku.

Niestety doznałem zaćmienia umysłu i nie dojrzałem zaledwie dwustukrotnie większego tekstu "Pyrkon".

Aha, więc to o to chodzi…

Lord New Age
    Participant

ZP na Pyrkonie:

[url]http://zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=1769[/url]

MIKET
    Participant

uznajcie to za glupie pytanie ale — te rzeczy nie beda sie chyba odbywały jednoczesnie?? nie chciałbym by mnie pare rzeczy ominelo…

John J Adams
    Keymaster

Pewnie że nie – bo my też nie 🙂

MIKET
    Participant

No to raduje sie serce me! bardzo dobrze, omija mnie w ten sposob nieprzyjemna sytuacja dylematu decyzyjnego…

Lord New Age
    Participant

[url]http://pyrkon.pl/index.php?go=program[/url]

zapodano program

garret
    Participant

Pilipiuk out podobno

Lord New Age
    Participant

Niestety tak. A szkoda bo to wierny fan Krypty.

Pozostali zaproszeni-nieobecni: Marek Oramus i Przybylek (nieznanego mi imienia).

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.