Powody nr 1 i 2 upadku serialu mogę zrozumiec,ale nr 3 to dla mnie kompletna bzdura w przypadku USA,gdzie na wiele durnych produkcji wydaje sie masę kasy!
Powód jest prosty puszczali go na FOX-ie a tam mają specyjalny oddział który kasuje co ambitniejsze produkcje, patrz Futurama(komandorze wciąż pamiętam recenzję filmu i nie wybaczę).
Kasa nie jest tak dużym problemem, problemem tego serialu było to że nigdy nie miał on poparcia stacji i z góry skazany był na pożarcie vide puszczanie odcinków w złej kolejności i kretyńskiej porze, coś jak tvn do kwadratu
Kasa nie jest tak dużym problemem, problemem tego serialu było to że nigdy nie miał on poparcia stacji i z góry skazany był na pożarcie vide puszczanie odcinków w złej kolejności i kretyńskiej porze, coś jak tvn do kwadratu
Generalnie REWELACJA tak Han Solo chyba działał…kino mi się podobało właściwie to mnie natchnęło do zakupu całego serialu w niemczech. Co dziwne były pamiętam w sklepach dwie wersje, jakieś samotne odcinki których nie można było skompletować i box z całością. Jakby różni dystrybutorzy czy co…
Jest jeden set (14 odcinków) który właściwie ogarnia wszystko. Wczoraj akurat zaczęliśmy oglądać.
Z ekstrasów: komentarz do każdego odcinka, makingofik, 4 wycięte sceny.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.