2012

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • Autor
    Torturr
    Member

Jaja są i kosmos nie z tej ziemi. Chyba użyli wszystkiego co tylko się dało. Uber kastastrofisien filmen
    http://www.traileraddict.com/trailer/2012/trailer

yuti-ra
    Member

Ja ja, widziałem widziałem , tylko trajler urwał mi się w połowie 🙁

MIKET
    Participant

…po strarym juz teaserze juz myslałem ze sie nie doczekam trailera…niewazne czy to bedzie słaby film, pojde na to do kina dla samych scen niszczenia ziemi

Zoidberg
    Member

Jak zobaczyłem to aż z wrażenia się zarejestrowałem. Kapcie spadają z nóg i dra się skarpety, trzeba się wybrać do kina w listopadzie.

Dickblaster
    Member

Wygląda fajnie, ale jak nie będzie tornada/epicznej wichury i negatywnej postaci która zginie przez chciwość, to bojkotuję.

LonginusJB
    Member

Spoko, przyleci Galactica i ich wszystkich uratuje. The end is just the beginning, nie? 😉

Rif Starfire
    Participant

Apokalipsa pełną gębą. Bez ufoli, japońskich potworów, mamutów i zamrażarek. Do tego doprowadzi czarna prezydencja 🙂

Sasquatch
    Member

Widać, że zastosowali się do znanej wszystkim sentencji, jak się robi wybuchowy film:

"Bierzemy muchi w paluchi, kładziemy muchi na blachi, robimy wielkie wybuchi i mamy uciechi po pachi"!

John J Adams
    Keymaster

Typowy emmerichowy nawóz. Jakby koleś miał resztki ludzkiej godności i talentu (jak np. Uwe Boll) zekranizowałby Katamari.

Carbon Unit
    Member

Wszystko ok epa jest, ale efekty bidaaa aż piszczy. Takie filmy czasem lubię badnąc, zero myślenia, nawalone CGI i total rozmach, a no i klimat zniszczenia.

Roland Give me ID4.2!!!

M
    Member

Kolejny pan ze słabością do lotniskowców. A w Białym Domu do końca paliło się światło! 😉

EDIT: Zauważyłem żyrafę lecącą zapewne na "arkę". Ech…

kilgur
    Participant

bialy dom jest mniejszy od lotniskowca na tym trailerze 😀 unreal B)

Torturr
    Member

A to biały dom w ogóle?

M
    Member

Tak, tak, sprawdziłem w Google Earth 😉

Dickblaster
    Member

Lotniskowiec walący w Biały Dom może niesie głembokje przesłanie, ale tankowiec byłby lepszy. Efektowne tsunami+efektowny wybuch gwarancją sukcesu.
    W internetach piszą, że Biały Dom ma "51 m długości oraz 25,5 m szerokości", a lotniskowce do 340, to chyba powinien być większy. Ściągnijcie tu jakirgoś speca architekta-marynistyka, to nam powie co i jak.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.