2012
Homepage › Forumy › Na naszych ekranach › Filmy, filmy, filmy › 2012
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
5 października 2009 o 18:58 #3529
M
MemberNajlepszy jest Arni mówiący że najgorsze za nami 😀
6 października 2009 o 10:27 #3537Yans
MemberA podaja tam czy to będzie przed czy po EURO, bo może niepotrzebnie się tak napinamy z tymi stadionami, autostradami i lotniskami ???!!! Może nie ma po co ?!?!?! 😀
22 listopada 2009 o 15:35 #3650M
MemberBędzie recka?
22 listopada 2009 o 21:40 #3653yuti-ra
Memberbyłem na tym czymś w kinie i powiem tylko jedno, to gówno powinno się przemilczeć, takiej dawki nudy i bezsensownej pozbawionej elementarnej logiki fabuły już dawno nie widziałem, przejazd przez walący się budynek + ucieczka przed wybuchającym wulkanem w zdezelowanej przyczepie, większość ludzi w kinie miała takie miny jak na urodzinach u cioci, ziew 🙁 . Panie Emmerich , panu już dziękujemy…
22 listopada 2009 o 22:12 #3654Rif Starfire
ParticipantCzyli zajebisty film 😛
23 listopada 2009 o 18:29 #3656Dickblaster
MemberKatastroficznych raczej się nie ogląda dla sensownej fabuły, tylko żeby zobaczyć jak się wszystko efektownie rozlatuje, nie?
24 listopada 2009 o 17:55 #3657Hudson
MemberDickblaster – nie wszyscy dysponują kill switchem myślenia…ja się do nich zaliczam 😐
10 grudnia 2009 o 09:12 #3673
MIKETParticipantZ filmu wyszedlem zdołowany.
[b]SPOILER![/b]
[b]SPOILER![/b]Niby 3 statki przetrwały, ludzkosc zyje – i to ma byc happy end?! z czego tu sie cieszyc, reszta swiata poszla sie je…no nie ma jej! Z punktu widzenia samego filmu to było fajne, w koncu jakas katastrofa na wielka skale a nie ze raptem jedno miasto czy kraj sie zniszczylo…
…ah no i jeszcze radosc calego statku ze jeden biedny facet nie utonał – radosc chyba nawet wieksza niz jak sie dowiedzieli ze statek przetrwa – kto kreci takie sceny?!
Ja sie pytam – kiedy recka?
10 grudnia 2009 o 10:22 #3675Rif Starfire
Participant[quote][b]MIKET napisał/a:[/b]
Z filmu wyszedlem zdołowany.[/quote]Bardziej dołujące jest, że wydało się kasę na gówno i po seansie widzisz plakat, który jasno mówi, że [url=http://blip.pl/user_generated/update_pictures/607069.jpg]byliśmy ostrzegani.[/url]
Sęk w tym, że nikt nas nie ostrzegł, bo nie było recki na ZP!!! Redakcja powinna zwracać kasę za bilety 🙂
10 grudnia 2009 o 10:56 #3678
MIKETParticipanthehehe imho gowno takie samo jak pojutrze ale zawsze z przyjemnscia patrze na jakies widowiskowe kataklizmy…zreszta czego moznabylo sie spodziewac? Bliskiego spotkania III stopnia?
10 grudnia 2009 o 22:13 #3681Witz Worx
Member[quote][b]Rif Starfire napisał/a:[/b]
Sęk w tym, że nikt nas nie ostrzegł, bo nie było recki na ZP!!! Redakcja powinna zwracać kasę za bilety :)[/quote]Czyli dobrze, ze nie poszedłem na to do kina.
Obejrze w domu i nie z jakiegos blu raya czy innego bajeru tylko z dziadowskiego div-xa i to najlepiej nagranego w kinie dla ludzi ze słabą trzymalnością pęcherza.27 grudnia 2009 o 19:34 #3730podloopom
ParticipantObejrzałżem 2012 tuż przed świętami i bynajmniej się nie zawiodłem. Przyzwyczaiłem się do tego, że Emmerichowi przyświeca światała idea sięgania coraz bliżej poziomu bruku z każdym kolejnym filmem.
prezydent usa będący w istocie superbohaterem – check
piesek ratujący się z opresji w ostatniej chwili – check
multi – kulti ekipa ratująca ludzkość od zagłady – check
totalna rozpierducha – checkzważywszy na fakt, że przewinąłem pierwsze 45 minut, seans przebiegł wcale bezboleśnie.
19 stycznia 2010 o 09:08 #3819Sasquatch
Member[url]http://img.moronail.net/img/2/1/2521.jpg[/url]
😀
-
AutorPosty
- You must be logged in to reply to this topic.