2012
Homepage › Forumy › Na naszych ekranach › Filmy, filmy, filmy › 2012
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
5 października 2009 o 18:23 #3527Frasier CraneMember
Nie, no to to będzie lepsze niż myślałem.
Cały czas beka na maksa.Małą uwaga – ludków coś mało na tych ulicach. Znaczy się na zoomach się zdarzają, ale na masowych scenach same samochody fruwają. Ludzi praktycznie brak.
Szkoda, byłoby jeszcze fajniej.
Ten film będzie sie świetnie nadawał na zakrapiane imprezy.5 października 2009 o 18:58 #3529MMemberNajlepszy jest Arni mówiący że najgorsze za nami 😀
6 października 2009 o 10:27 #3537YansMemberA podaja tam czy to będzie przed czy po EURO, bo może niepotrzebnie się tak napinamy z tymi stadionami, autostradami i lotniskami ???!!! Może nie ma po co ?!?!?! 😀
22 listopada 2009 o 15:35 #3650MMemberBędzie recka?
22 listopada 2009 o 21:40 #3653yuti-raMemberbyłem na tym czymś w kinie i powiem tylko jedno, to gówno powinno się przemilczeć, takiej dawki nudy i bezsensownej pozbawionej elementarnej logiki fabuły już dawno nie widziałem, przejazd przez walący się budynek + ucieczka przed wybuchającym wulkanem w zdezelowanej przyczepie, większość ludzi w kinie miała takie miny jak na urodzinach u cioci, ziew 🙁 . Panie Emmerich , panu już dziękujemy…
22 listopada 2009 o 22:12 #3654Rif StarfireParticipantCzyli zajebisty film 😛
23 listopada 2009 o 18:29 #3656DickblasterMemberKatastroficznych raczej się nie ogląda dla sensownej fabuły, tylko żeby zobaczyć jak się wszystko efektownie rozlatuje, nie?
24 listopada 2009 o 17:55 #3657HudsonMemberDickblaster – nie wszyscy dysponują kill switchem myślenia…ja się do nich zaliczam 😐
10 grudnia 2009 o 09:12 #3673MIKETParticipantZ filmu wyszedlem zdołowany.
[b]SPOILER![/b]
[b]SPOILER![/b]Niby 3 statki przetrwały, ludzkosc zyje – i to ma byc happy end?! z czego tu sie cieszyc, reszta swiata poszla sie je…no nie ma jej! Z punktu widzenia samego filmu to było fajne, w koncu jakas katastrofa na wielka skale a nie ze raptem jedno miasto czy kraj sie zniszczylo…
…ah no i jeszcze radosc calego statku ze jeden biedny facet nie utonał – radosc chyba nawet wieksza niz jak sie dowiedzieli ze statek przetrwa – kto kreci takie sceny?!
Ja sie pytam – kiedy recka?
10 grudnia 2009 o 10:22 #3675Rif StarfireParticipant[quote][b]MIKET napisał/a:[/b]
Z filmu wyszedlem zdołowany.[/quote]Bardziej dołujące jest, że wydało się kasę na gówno i po seansie widzisz plakat, który jasno mówi, że [url=http://blip.pl/user_generated/update_pictures/607069.jpg]byliśmy ostrzegani.[/url]
Sęk w tym, że nikt nas nie ostrzegł, bo nie było recki na ZP!!! Redakcja powinna zwracać kasę za bilety 🙂
10 grudnia 2009 o 10:56 #3678MIKETParticipanthehehe imho gowno takie samo jak pojutrze ale zawsze z przyjemnscia patrze na jakies widowiskowe kataklizmy…zreszta czego moznabylo sie spodziewac? Bliskiego spotkania III stopnia?
10 grudnia 2009 o 22:13 #3681Witz WorxMember[quote][b]Rif Starfire napisał/a:[/b]
Sęk w tym, że nikt nas nie ostrzegł, bo nie było recki na ZP!!! Redakcja powinna zwracać kasę za bilety :)[/quote]Czyli dobrze, ze nie poszedłem na to do kina.
Obejrze w domu i nie z jakiegos blu raya czy innego bajeru tylko z dziadowskiego div-xa i to najlepiej nagranego w kinie dla ludzi ze słabą trzymalnością pęcherza.27 grudnia 2009 o 19:34 #3730podloopomParticipantObejrzałżem 2012 tuż przed świętami i bynajmniej się nie zawiodłem. Przyzwyczaiłem się do tego, że Emmerichowi przyświeca światała idea sięgania coraz bliżej poziomu bruku z każdym kolejnym filmem.
prezydent usa będący w istocie superbohaterem – check
piesek ratujący się z opresji w ostatniej chwili – check
multi – kulti ekipa ratująca ludzkość od zagłady – check
totalna rozpierducha – checkzważywszy na fakt, że przewinąłem pierwsze 45 minut, seans przebiegł wcale bezboleśnie.
19 stycznia 2010 o 09:08 #3819SasquatchMember[url]http://img.moronail.net/img/2/1/2521.jpg[/url]
😀
-
AutorPosty
- You must be logged in to reply to this topic.