Hancock
Homepage › Forumy › Na naszych ekranach › Filmy, filmy, filmy › Hancock
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
11 lipca 2008 o 19:32 #1822
Jasiu Ciast
Member… a najgorsze było że ci głuchoniemi cały czas gadali.
Popieram przedmówce myślę że warto iść dla samej pierwszej połowy filmu i dla soundtracku. Ponadto film jak i cała kampania reklamowa jest pełna smaczków np. w pewnym momencie filmu pośród tłumu uciekających ludzi widać 3 metrowego kolesia z łuskami albo futrem(nie przyjrzałem się mu dokładnie)ponadto jeżeli w waszym mieśćcie w centrum jest wielki plakat tegoż filmu to warto popatrzeć Hancockowi w oczy(przynajmniej w łodzi można zobaczyć coś ciekawego)Sprawa potwora wyjaśniona tutaj
[url]http://www.comicbookmovie.com/news/articles/4814.asp[/url]12 lipca 2008 o 12:54 #1826Sasquatch
MemberCzyli co? Film to arcydzielo, tylko rezyser i scenarzysta niepotrzebnie wpletli w fabule watek gluchoniemych a za malo bylo balonow w roli glownej??
12 lipca 2008 o 13:47 #1827Jasiu Ciast
Memberno i oczywiście filmowi brakowało odrobiny Ciasta
12 lipca 2008 o 14:27 #1828Huggy
MemberPrzepraszamy, że oceniliśmy pozytywnie film z Willem Smithem.
12 lipca 2008 o 18:13 #1832Huggy
MemberJesteś zazdrosny bo jak chodzisz do kina nie masz tylu przygód.
12 lipca 2008 o 18:51 #1833Sasquatch
MemberSmutne musisz mieć życie jeśli to nazywasz przygodą.
Żal12 lipca 2008 o 21:14 #1837Doctor Evil
MemberPrzepraszamy, solidaryzujemy się z tymi głuchoniemymi, biednymi, poszkodowanymi przez los dziećmi. Każdy z nas powinien się im kłaniać i usługiwać, oni mogą przeszkadzać innym w oglądaniu filmu, nie to co zwykły szary pełnosprawny człowiek który najwidoczniej ma mniejsze od nich prawa. Sasquatch prześpij się z tym, pomódl się za nich jak Ci to ulży. Mam szczerą nadzieje, że kiedyś spotkasz ich w kinie i przezyjesz fantastyczną przygodę tak jak my, patafiany.
12 lipca 2008 o 21:28 #1841Jasiu Ciast
Member[quote][b]Sasquatch napisał/a:[/b]
I żeby bylo jasne, rozumiem ze to miganie przeszkadzalo, ale wystarczylo zwrocic uwage, tak samo jak innym ktorzy gadaja w kinie i przeszkadzaja. I tyle.
[/quote]
jakby to było takie proste zwrócić głuchoniememu uwagę to napewno nie wywiązałaby się ta pasjonująca konwersacja12 lipca 2008 o 21:32 #1842Doctor Evil
Memberwłaśnie przez ten głupi szacunek do nich, który nie wiem skąd się u Jasia wziął, nie zwróciliśmy im uwagi. W sumie powinniśmy okazać im tyle respektu co każdemu kto przychodzi do kina nie na film. I jeszcze raz to że są niepełnosprawni nie upoważnia ich do przeszkadzania innym
12 lipca 2008 o 21:36 #1843Atue
ParticipantA w jakim mieście odbyła się ta wasza ekspedycja?
12 lipca 2008 o 22:13 #1846Atue
ParticipantNo i kurwa nie można było powiedzieć że coś takiego jest organizowane?
Spotkałoby się, pogadało, wymieniło doświadczenia, a tak 🙁
13 lipca 2008 o 07:20 #1848Sasquatch
MemberJasiu Ciast
Doctor Evil napisał powyżej "a nie gorączkować się z 10 letnimi dzieciakami".I nie ty napisałeś o pedałach, ale Huggy niby ciebie zacytował, ale ja faszystom nie wierze z zasady.
Zresztą w całej twojej wypowiedzi nie znalazłem nic złego i do ciebie nic nie mam. Napisałeś tylko "… a najgorsze było że ci głuchoniemi cały czas gadali. " i to jest OK.
Co innego w tym, co napisały patafiany np. taki jeden:"brak niektórych umięjętności nadrabiają wręcz fantastycznym talentem do przeszkadzania innym."
Taaa niewidomy stuka laska, do gluchego mowisz to nie dosc ze nie slyszy a wrecz niedpowiada bezczelny, tylko lapami macha, garbaty sie garbi a kulawy kuleje.Nawet nie widzicie patafiany, ze to wy traktujecie takie osoby jak swiete krowy bo nie macie odrobin odwagi zwrocic im uwagi, a jedyne co potraficie to swoje tchórzostwo zatuszować obrazajac i jechac za kalectwo 10 letnie dzieci na forum filmowym.
Każdym kolejnym wpisem pokazujecie typowe dno i muł Bolandy.
13 lipca 2008 o 10:10 #1849Doctor Evil
Memberciuś ciuś, okej sasquatch mój najlepszy przyjacielu! Teraz przytulę Cię do piersi i wszystko będzie dobrze ;*
13 lipca 2008 o 12:41 #1850Sasquatch
Member@Doctor Evil
Jak mówi stare przysłowie pszczół: "Na pieszczotę trzeba sobie zasłużyć", więc sorry no bonus!Ale dobrze, że – co prawda z oporami – zauważyłeś swój błąd, idź i nie grzesz więcej.
13 lipca 2008 o 15:05 #1852Huggy
MemberCzyli jak ktoś nie popiera demokracji, to od razu faszysta tak? Gratuluję.
-
AutorPosty
- You must be logged in to reply to this topic.