BSG: Caprica

Homepage Forumy Na naszych ekranach Seriale BSG: Caprica

• This topic is empty.
Viewing 3 posts - 31 through 33 (of 33 total)
  • Autor
    Ragnus
    Participant

No i mamy półroczną przerwę jak wrażenia po 9 odcinku? Dla mnie bomba. Tak pięknego spierdolenia wszystkiego to się nie spodziewałem. Teraz powinna być większa dolina niż w 3 sezonie BSG. Szkoda tylko, że: SPOILER

Siostra Clarice nie wybuchła 🙁

Krusty
    Member

Tak to jest jak chce się wykorzystać stare dekoracje zamiast stworzyć nowy serial.

Ragnus
    Participant

Oj, dużo czasu mi zabrało zabranie się za serial po przerwie. I co się okazuje? Druga połowa jest znacznie lepsza od pierwszej! Wszystkie 9 odcinków pochłonąłem w 2 wieczory.

Bardzo zgrabnie wybrnięto z zawieszenie sezonu. Zakańczano niemalże wszystkie wątki (niejasne to brat Amandy oraz losy Tamary). Trochę niepotrzebnie w końcówce pojawia się Clarice, spokojnie to co ona robi mogłaby zrobić Lucy w swojej nowej roli, byłoby to zgrabniejsze.

Zakończenie przedostatniego odcinka fenomenalne. O ile początkowo podchodziłem z nieufnością to linii czasowej, to teraz wszystko powskakiwało na swoje miejsce.

Strasznie widać w końcówce, że ostatnie 10 minut miało się wydarzyć w przeciągu całego 2 sezonu, ale nie psuje to pozytywnego wrażenia.

Ogólnie otrzymaliśmy bardzo dobry dramat s-f ukazujący problemy moralności wysoko rozwiniętego społeczeństwa. Bez nadmiaru fajerwerków i wybuchów, ale one nie są tutaj niezbędne.

Caprica 1.5 dostaje osobiste wyróżnienie
    "Serial podobał mi się"

Viewing 3 posts - 31 through 33 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.