Co poprawic na ZP!?
Homepage › Forumy › O ZP › Sugestie ludności – forum i ZP › Co poprawic na ZP!?
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
12 kwietnia 2008 o 14:07 #1026
witoldusParticipantTaka koszulka to dopiero czad!!!
13 kwietnia 2008 o 12:08 #1034Jasiu Ciast
Memberpopieram w 100% idee koszulki z krolem//tylko może jakiś inny wzór bardziej coś z cytatem z martwego zła 2 np. swallow this!!!
15 kwietnia 2008 o 06:45 #1080harry
Participantja wiem, że to może już podchodzić pod bardziej zaawansowaną webmasterkę, ale czy nie dałoby się gdzieś na stronie zrobić formularza do wrzucaniu newsów?
np. znalazłem jakieś nowe zdjęcie/plakat/trailer i uznałem, że wypadałoby dać cynk Komandorowi. i co? wysyłać maila to jakoś tak głupio, a zakładać nowy temat na forumie dla jednej pierdółki, która może się pojawić w następnym niusie o danym filmie (i tym samym się zdewaluować) to niepotrzebne zaśmiecanie.
a tak sobie wchodzę w formularz, piszę: [i]jest nowy trailer do 'Ultra-czaderskiego-filmu': [link].[/i]
wtedy Komandor sobie na spokojnie patrzy, ocenia czy ciekawe, czy nie i ewentualnie potem wykorzystuje informację.
i już mogę spać spokojnie, że spełniłem swój obywatelski obowiązek, przekazując informację dalej, a wiem, że nie sprawiam wrażenia podekscytowanego nerda, który się publicznie chwali wszystkim, co znajdzie w sieci, ani nie podrzuca staroci, o których było już wspominane.
15 kwietnia 2008 o 06:51 #1081
watsonParticipantPod linkownią masz przecież opcję "dodaj newsa".
Wychodzi na to samo, i tak idzie przez komandora.15 kwietnia 2008 o 09:55 #1083
John J AdamsKeymasterNo właśnie 🙂
21 kwietnia 2008 o 15:04 #1116
RagnusParticipantA może by tak dodać możliwość komentowania sond?
Zresztą aktualna sonda wygląda mi na ustawioną, przecież każdy wie, że najlepszy i najbardziej kultowy jest Adams. Ktoś musiał podle podmienić wyniki!22 kwietnia 2008 o 11:53 #1122starkiller
ParticipantDodajcie jakiś spis obecnie realizowanych rimejków bo sie pogubic można co rimejkują teraz w holiłudzie a co nie. Coś typu tabelki filmów komiksowych, albo jakoś inaczej.
pozdro
22 kwietnia 2008 o 13:48 #1125
watsonParticipant[quote][b]Ragnus napisał/a:[/b]
A może by tak dodać możliwość komentowania sond?
Zresztą aktualna sonda wygląda mi na ustawioną, przecież każdy wie, że najlepszy i najbardziej kultowy jest Adams. Ktoś musiał podle podmienić wyniki![/quote]Wg mnie nieakceptowalną manipulacją było pominięcie w ankiecie Erica Cartmana. I mój głos nie jest odosobniony!
22 kwietnia 2008 o 14:29 #1126Lord New Age
Participant[quote]Dodajcie jakiś spis obecnie realizowanych rimejków[/quote]
Jesli to zrobimy to obejmiemy w tabelkach (komiks+gry+rimejki/kontynuacje/wariacje) 95% usanskiej produkcji filmowej.
22 kwietnia 2008 o 17:40 #1128
watsonParticipantPoza tym musiałaby to być tabelka n-wymiarowa.
Remake kontynuacji gry na podstawie komiksu?23 kwietnia 2008 o 09:31 #1135Yans
MemberPopieram Ragnusa !!! Sonda jest przekręcona, bezdyskusyjnie najlepszy jest Eric Adams !!!:)
23 kwietnia 2008 o 14:59 #1139Yans
MemberKolejna sugestia – NO MORE NEWS about IRON MAN !!! 😉 I dlaczego wciąż nie ma prawie nic o MACKACH ???!!!
23 kwietnia 2008 o 15:30 #1141
watsonParticipantMacka to jest taka mała maca, rozumiem?
Zaapeluję do syjonistycznej frakcji zakazanoplanecian o wypełnienie tej luki.4 maja 2008 o 20:49 #1212horror
Participantnie mam nic konstruktywnego do napisania, sprawdzam tylko czy awatar fajnie wyglada na niebieskim tle.
4 maja 2008 o 20:53 #1213
garretParticipantMi sie pipboy podoba
-
AutorPosty
- You must be logged in to reply to this topic.