Co poprawic na ZP!?
Homepage › Forumy › O ZP › Sugestie ludności – forum i ZP › Co poprawic na ZP!?
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
10 marca 2008 o 20:40 #211
Atue
ParticipantHmmm, dodaje ostatnio newsy i nie są publikowane. Docierają, czy nie przechodzą selekcji?
10 marca 2008 o 20:42 #213prabab
Participant[quote][b]Atue napisał/a:[/b]
Hmmm, dodaje ostatnio newsy i nie są publikowane. Docierają, czy nie przechodzą selekcji?[/quote]
JJA cię nie kocha po prostu i okazuje to właśnie w ten sposób.10 marca 2008 o 20:43 #214Atue
ParticipantRozumiem…
No cóż.
Bardzo mi przykro. Miło było.
10 marca 2008 o 21:41 #219Krusty
MemberStanowczo sugeruje by przygotować coś o kultowych kreskówkach.
10 marca 2008 o 21:44 #221koalasmuck
Member[quote][b]Krusty napisał/a:[/b]
Stanowczo sugeruje by przygotować coś o kultowych kreskówkach.[/quote]
stanowczo popieram10 marca 2008 o 21:59 #224Interdyktor
ParticipantCo rozumiesz przez kultowe? Hamerkańskie, Japońskie czy Polskie?
10 marca 2008 o 22:04 #225Raider
Participant[quote][b]Alicja napisał/a:[/b]
Watson – nie każdy ma tak kultowy ryj jak Twój :)[/quote]Ja mam.
10 marca 2008 o 22:09 #226Raider
ParticipantA co do poprawek – zależy jakie redakcja ma plany. Do aktualnego wizerunku ZK, taki mega syf 😉 bardzo pasuje. Brzydki sajt, logos kupa, itd. Ale to jest właśnie niszowe i w swej brzydocie piękne.
Natomiast jeśli idziemy w kierunku logo (ładnego), które już jakiś czas temu można było podejrzeć na tiszertach… O! To zmienia postać rzeczy.[img]http://www.lostark.net/indy.gif[/img] Raider
10 marca 2008 o 22:14 #227Krusty
MemberCo do kreskówek jest z czego wybierać poprzez psychodeliczne Kacze Opowieści, potykając się o kultowe pasmo na Poloni1, kończąc na VHS-owym rarytaskach.
10 marca 2008 o 22:22 #229John J Adams
Keymaster[quote][b]Atue napisał/a:[/b]
Hmmm, dodaje ostatnio newsy i nie są publikowane. Docierają, czy nie przechodzą selekcji?[/quote]Docierają, ale na razie nie mam wolnej chwili, żeby się nimi zająć – cała tajemnica…
10 marca 2008 o 22:35 #231Atue
Participant[quote][b]John J Adams napisał/a:[/b]
Docierają, ale na razie nie mam wolnej chwili, żeby się nimi zająć – cała tajemnica…[/quote]Spadł mi kamień z serca… czyli to nic osobistego?
11 marca 2008 o 08:13 #243fan_STAR_WARS
MemberKonkursy z atrakcyjnymi nagrodami z pewnością przyciagnęły by więcej czytaczy, a tego raczej nie chcemy w imię elitarnosci/alternatywności/na-marginesowości Zakazanej. Dlatego proponuję konkursy z atrakcyjnymi nagrodami tylko dla użytkowników zarejestrowanych do wczoraj!
W ZP nie podobają mi się właściwie tylko wykrzykniki przy tytule newsów – bo czuje się jak na młodziezowym portalu, ale spoko, pewnie niedługo zaczniecie pisac W tAk Mł0Dz!eŻoWy sposób, żeby tu przyciągnąc gówniażerię z gram.pl.
Trochę nie podobają mi się tez ostatnie zmiany i rewelacje. Koszulki super, forum (jeszcze zobaczymy) też, ale współpraca z gram.pl?! ZP współpracuje z komercyjnym portalem?! Tożto pierwszy krok do komercji samej w sobie i dla siebie…Dodałbym tez nowy cykl o wspomnianych wyżej kultowych serialach naszego dzieciństwa. Ze znajomymi często wspominamy te zazwyczaj zagraniczne produkcje, a okraszone zakazanoplanetowością opisy tychże byłyby bardzo poczytne i robiłyby dobrze czytelnikom.
Proponuję zaczą od Generała Daimosa!11 marca 2008 o 08:39 #244garret
ParticipantWspółpraca z gram.pl to nie komercha tylko fakt pojawiania się na ich stronie co jakiś czas zbioru newsów filmowych Zakazanej Planety oraz znajomość redaktorów z różnych Conów. Pojawiające się za to u nas okazyjnie zapowiedzi gier komputerowych wszelakich to czysto autorski wybór autora, który lubi marnować czas przy konsoli a nie reklama portalu, wydawcy czy producenta. To nie IV RP. Spiskowe teorie i układy to nie ta bajka tutaj. Co innego ATARI Finest. Mam nadzieje, że po każdym odcinku przeszukujecie portale aukcyjne, sklepy netowe i kupujecie kasety albo prosicie kolegę aby na jamniku przegrał co lepsze.
Forum to eksperyment w którym każdy z nas bierze udział. Albo okaże się, że ma sens albo za jakiś czas zbiorowo wykasujemy Wam pamięc i nikt o nim nie będzie pamiętał.
Kulty z dzieciństwa. Pomysłów wiele – czasu aż tak nie za wiele.
ps. kultowe kreskówki to które 🙂 ? Gigi La Tratola ?
11 marca 2008 o 09:04 #246Sasquatch
Memberktore? kultowe?
a imie ich legion…"mikrobi" http://www.youtube.com/watch?v=e0eO7UJ1_-0
balem sie tego robota ale kult"zaloga g" http://pl.wikipedia.org/wiki/Za%C5%82oga_G_%28anime%29
biegalismy z kumplami po podworku i wolaismy "transformacja" CZAD"baltazar gabka" http://pl.wikipedia.org/wiki/Baltazar_G%C4%85bka
czadowy samochod i kultowi deszczowcy"tajemnica szyfru marabuta" za calosc…
na razie tyle kultowych (i ocierajacych sie o SF)
11 marca 2008 o 09:05 #247szalonyKP
Memberjuz pracuje nad przypomnieniem najwiekszych kultow z Polonii 1 🙂 tak wiec luz spoko bez nerwow – bedzie.
-
AutorPosty
- You must be logged in to reply to this topic.