Proponuję wywalić "Top Filmz", bo jest rzadko aktualizowane i bezcelowe i wstawić "Top Last Filmz". W każdym razie rzecz w tym, że było tam np. 5 ostatnich filmów z rekomendacjami albo jakiś 5 najlepiej przez was ocenionych. W ten sposób będzie to przypominać nerdom, żeby obejrzeli zaległe najnowsze kulty. A tak to Avatar ma 100x więcej komentów od Moona i w ogóle jest dupa!
To ja ponowię mój apel.
Proszę o natychmiastowe dodanie odnośnika do "Tylko żeby były ładne"!!!
Takie DVD z 5 pozycjami ma swój odnośnik a najbardziej interesujący kącik na tej stronie nie, toć to hańba i gańba!!
Nie wspomne że po najechaniu na każdy z odcinków powinna być krótka charakterystyka danego odcinka 😀 😉
Już 31 lipca a tu ni ma recenzji Incepcji. B. mi się to nie podoba. A grają tam przecież tak kultowi aktorzy jak doktór z Avatara, Jim, oraz przystojny Bob.
No właśnie, lepiej niech mega-szefostwo zajmie się reckami, a niusy zostawi parobkom.
Niusy to są i na wiodącym, a takich czadowych recek to nie ma nigdzie.
Brakuje dużo recek, chociażby 'Drag me to hell'.
Niestety nie wszystko da się recenzować bo nie ma czasu 🙂
Zastanawiałem się nad instytucją mini-recek a'la wpisy na forum do napisania w sytuacjach, gdy akurat nie ma weny do rozpisywania się na dany temat. Tytułem eksperymentu spróbuję parę popełnić.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.