Poszukiwany artystya – malarz figurek, customiser, etc.

Homepage Forumy Od rzeczy Nerdostwo Poszukiwany artystya – malarz figurek, customiser, etc.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    MIKET
    Participant

Na szybko – poszukuję osoby która ma doświadczenie w malowaniu i przerabianiu rzeczy typu figurki Warhammera, maski, i inne nerdowskie rzeczy – wiec nie chodzi tu o typowego malarza na płótnie. Mam maskę z gumy która wymaga przemalowania bo oryginalne kolory wołają o pomstę do nieba. Oczywiście wiem, że nic za darmo. Sam jestem w Pzń ale równie dobrże mogę wysłać pocztą, keine probleme 🙂

Bylbym wdzięczny za namiary. Jeśli więc znacie kogoś kto ma doświadczenie w malowaniu itp. i robi to całkiem zajebiście to please let me know 🙂

kamill
    Participant

Malowanie po gumie – marnie to widzę. Żadne akryle, oleje ani nic ze standardowego ekwipunku artysty plastyka nie będzie się trzymać… Są podobno jacyś desperaci, którzy mieszają farby olejne z lateksem w płynie, ale nigdy nie próbowałem tego rodzaju eksperymentów i też trochę powątpiewam w ich trwałość.

Ragnus
    Participant

Jesli ciagle szukasz popytaj na komiksowi.pl moze ktos doradzi. Paru znajomych mlotkowcow udziela sie tam, w tym z poznania.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.