CONAN MEGA SERIAL::)

Homepage Forumy Na naszych ekranach Seriale CONAN MEGA SERIAL::)

• This topic is empty.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Sasquatch
    Member

To to powtarzaja? a na jakim kanale? Bo pamietam ze ogladalem 🙂

Do tego co napisales mozna dodac mega fajawa czache co siedziala w kamiennej misie pelnej wody i wrozyla jak dostala diamenty czy rubiny, i druzyne conana:

karzel co kozikiem i mega stuteczna metoda walki "na mase" powalal najwiekszych mocarzy i dzgal na smierc, murzynie co znal ciosy z karata i gluchoniemym co skakal o tyczce jak malpa w cyrku… 😀

Najdziwniejsze jest to … ze serial podobal mi sie, lyknalem ta bardziewna stylistyke i ogladalem wiekszosc odcinkow.

Mam sie teraz wstydzic?

jesli chodzi o to

http://imdb.com/title/tt0120569/

to nawet zabawne bylo
    ale tak na serio to Ralph Moeller jako aktor do postaci Conana bardzo mi pasowal (nawet bardziej niz Arnold) niestety wcisniety w rama praw seriali byl mocno ograniczony. Ale gdyby mial zagrac w jakiejs mocnej kinowce moglo by byc calkiem ciekawie.

Plant
    Member

14:30 Conan – serial przygodowy USA/Niemcy
    19:00 Conan – serial przygodowy USA/Niemcy
    TELE 5 chyba dzień w dzień::))

Plant
    Member
    John J Adams
    Keymaster

Kurde widziałem kilka odcinków tylko, ale o ile pamiętam były w mega dechę 🙂

Lord New Age
    Participant

Xena i Herkules to zupelnie inna polka niz ten Conan, prosze nie mieszac klasyki z blotem.

garret
    Participant

Co Wy gadacie, straszne gówno to było. Xena to przy tym rarka

Plant
    Member

z błotem?Xena i Herkules to przy tym amatorka..owszem bohaterowie próbowali być równie przekonujący dawali z siebie wszystko::). ale przecież takiej głębi przekazu, wartości moralnych, siły dramaturgi, akcji, zajefajnych efektów specjalnych nie było nawet w jedynce z Arnoldem. AktorRalph Moeller faktycznie wymiatał 😀 gdyby był film długometrażowy OSCAR MUROWANY

Sasquatch
    Member

Xena i Herkules to jednak inna polka tam gral KROL!!! wyzej jest tylko jego serialowa KULTOWA rola jako [b]Jack Stiles!!![/b]

Conan to bardziej te dzisiejsze seriale typu nowy Robin Hood. ale chyba jednak lepszy!

A ze gówno.. No tak! Ale takie fajne gowno 😉

Plant
    Member

KROL był zajefajny tak dobry jak Andromeda

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.