Need for Speed

• This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Zyll666
    Participant

[url]http://www.youtube.com/watch?v=fsrJWUVoXeM&feature=youtu.be[/url]

Pojawił się trailer najbardziej zbędnej ekranizacji gry ever.

Z ciekawostek: Michael Keaton w obsadzie. Żądam jakiegoś żarciku o Batmanie.

Ciekawe, czy przetłumaczą jako "Chętka na prędkość" jak dawno temu w jednym numerze Komputer Świat Gry.

Jedyny plusik na razie to sceny wyścigów, które faktycznie wyglądają jak z gierki ( te fury, te trasy) i przypominają mi czasy gdy za gówniarza pocinałem w Need for Speed III.

Badus
    Participant

Polskie tłumaczenie to "Jaja na asfalcie". Ewentualnie "Chcica na prędkość".

Niedzwiad
    Member

Proszę was, jak to będzie kiła w boxofficie to w Polsce przetłumaczą to na "Wściekli na prędkość", "Wściekle szybcy". Proponuję jeszcze "Potrzeba prędkości" ewentualnie "Potrzeba na prędkość" albo żeby trochę nawiązać do poprzedniej roli głównego herosa "Uzależnieni od speedu".

Bezel
    Participant

Nnnie, tytuł Need for Speed przetłumaczą pewnie jako: "Sztanga i crash" lub "Gaz do dechy" albo "Szybciej niż za potrzebą" vel "Uciec przed przeznaczeniem samochodem".

Turek
    Participant

Moje wielkie greckie wyścigi

SznekaZserem
    Member

A na plakatach w Polsce na bank dopiski: "Film twórców Transformers, lepszy niż Vicky Krystyna Barcelona"

Zyll666
    Participant

I jeszcze "Oparte na faktach autentycznych".

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.