Kurde, a ja się zastanawiałem ostatnio kiedy będzie drugi sezon. Szkoda, pomimo tego że high-school drama w kreskówce mi nie podchodziła lubiłem go oglądać.
[url]http://www.change.org/petitions/cartoon-network-and-adult-swim-get-a-second-season-of-sym-bionic-titan[/url] – tu jest petycja o drugi sezon, swoją drogą podobno Megas XLR ma być reaktywowany 8 lat po cancelu, może z ST też się uda. 😀
Właśnie trafiłem na odcinek tego serialu. Jakieś czarne szlamowe potwory zaatakowały liceum. Zabili je sms'ami. Kwaśne. I jeszcze cheerleaderki które były zazdrosne o bohaterkę. Ech..
Jeden z późniejszych odcinków jest jak coś w stylu Breakfest club, tak że będzie mniej stereotypów z 80's. Ale za to będzie lamerski odcinek z hipster bandem (pod koniec wykpią kolesi, ale mimo wszystko nie cierpię muzyki w stylu popo-emo rock:D).
Najlepszy jest generał Steel i jego mech, (MC) Hammer.
Dzięki! Dziełka Gienadija mnie nigdy specjalnie nie kręciły, to i nie wiedziałem że coś takiego w ogóle istnieje. I dobrze, że się dowiedziałem, bo [i]film podobał mi się[/i] (przynajmniej do 6 odcinka, dawkuję po kawałku).
Jeszcze żebym mógł to pokazać swojej wersji z roku, dajmy na to, 1983… Jemu podobało by się jeszcze bardziej 😛
Autor
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
You must be logged in to reply to this topic.
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.