Dzięki wam wszystkim za lajki! Niestety z tego co w widzę, w finale zajmę 3 miejsce, z 362 lajkami.
Jakby ktoś chciał wiedzieć jak to wyglądało- Konkurs odbył się w styczniu, niestety organizator odstawił straszną manianę. Zmieniał w trakcie konkursu regulamin, nie podawał wyników, wszystko uległo ponad tygodniowemu opóźnieniu, a na dodatek nawet nie aktualizował stronki konkursu. Więc zapomniałem o wszystkim. O tym, że jestem w finale dowiedziałem się wczoraj po południu przez przypadek, a głosowanie na najlepsze foto trwało cały tydzień, na fanpejdżu gadżetomani, o czym nie raczyli powiadomić finalistów. W drodze do finału pokonałem cycki, cycki w lateksie, mistrzów fotoszopa, piratów i koty, czyli prawie cały internet! Ale niestety przegram z kolesiem co kroi ogórka, bo dostał tysiące lajków z filipin, malezji itp. Czy ktoś wie jak to działa? Także nie polecam jakże profesjonalnego serwisu gadżetomania.pl.
I tak dziękuje wam za lajki, nigdy nie sądziłem, że będę o nie żebrał 🙂
@Bezel
Domyśl się! Nie nie zdradzę Ci, że przebrałem się za wsparcie, bo zdradzę tożsamość mojego młodszego kuzyna!