Pomoc w konkursie!

Homepage Forumy Od rzeczy Blubry Pomoc w konkursie!

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Interdyktor
    Participant

Hej, zakazana braci, proszę was o pomoc! Brałem udział w nerd konkursie na najlepszą focie podczas grania na konsoli, i o dziwo doszedłem do finału! Jednak przez machlojki organizatora dowiedziałem się o tym dzisiaj, a konkurs do jutra do 16! Jakbyście może z facebooka korzystali (a co mi tam, może tak jest!) to jakbyście moją Battlefield 3 focie ,,zlajkowali'' to będę wam zacnie dziękował!!! [url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151315233943691&set=a.10151315233588691.465255.184267418690&type=1&theater[/url]

John J Adams
    Keymaster

Nie ma jak nerd konkurs w Walentynki! Lubię to.

garret
    Participant

Zrobione.

Lord New Age
    Participant

Lubię to.

Bezel
    Participant

I like it. A zdradzisz po której stronie kanapy siedzisz? 😉

Badus
    Participant

Dostałeś żebrolajka ;]

Rif Starfire
    Participant

Nie zdawałem sobie sprawy z jakimi nerdami grałem w BF3 😀 Like ode mnie 🙂

Zyll666
    Participant

Nie spodziewałem się, że będę musiał kiedyś napisać to na ZP… Lubię to.

Zonbie
    Participant

Klepniete

John J Adams
    Keymaster

Wygrałeś?

Interdyktor
    Participant

Dzięki wam wszystkim za lajki! Niestety z tego co w widzę, w finale zajmę 3 miejsce, z 362 lajkami.

Jakby ktoś chciał wiedzieć jak to wyglądało- Konkurs odbył się w styczniu, niestety organizator odstawił straszną manianę. Zmieniał w trakcie konkursu regulamin, nie podawał wyników, wszystko uległo ponad tygodniowemu opóźnieniu, a na dodatek nawet nie aktualizował stronki konkursu. Więc zapomniałem o wszystkim. O tym, że jestem w finale dowiedziałem się wczoraj po południu przez przypadek, a głosowanie na najlepsze foto trwało cały tydzień, na fanpejdżu gadżetomani, o czym nie raczyli powiadomić finalistów. W drodze do finału pokonałem cycki, cycki w lateksie, mistrzów fotoszopa, piratów i koty, czyli prawie cały internet! Ale niestety przegram z kolesiem co kroi ogórka, bo dostał tysiące lajków z filipin, malezji itp. Czy ktoś wie jak to działa? Także nie polecam jakże profesjonalnego serwisu gadżetomania.pl.

I tak dziękuje wam za lajki, nigdy nie sądziłem, że będę o nie żebrał 🙂

@Bezel

Domyśl się! Nie nie zdradzę Ci, że przebrałem się za wsparcie, bo zdradzę tożsamość mojego młodszego kuzyna!

John J Adams
    Keymaster

Taki portal mógłby się nauczyć robić cywilizowane konkursy. Pomijam fakt, że robienie konkursu na lajki/głosy to żena, chyba że do wygrania jest breloczek.

smutny
    Member

Spoko; widzę, że gościu z ogórkiem wygrał.

Interdyktor
    Participant

Ano wygrał, a konkursy na żebrolajki to żenada, ale ponoć jeszcze jakieś nagrody pocieszenia mają być, może breloczki więc nie wszystko stracone 😀

Badus
    Participant

Breloczki. PS Move. [url=http://cdn.niketalk.com/5/52/525bff8c_happy-i-see-what-you-did-there.png]Hmm…[/url]

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.