Hot Fuzz//Shaun of the death-mogą być jakieś ewentualne Spoilery

Homepage Forumy Na naszych ekranach Filmy, filmy, filmy Hot Fuzz//Shaun of the death-mogą być jakieś ewentualne Spoilery

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Jasiu Ciast
    Member

Czemu nie ma recek tych filmów//przeanalizowałem je dokładnie i nie wiem co w nich takiego [i]passe[/i] ze recek nie walniecie??//dla mnie to te filmy są wyjebane w kosmos

Interdyktor
    Participant

Shaun of the def nie widizałem, ale osobiście uważam Hot Fuzz za jedną z najlepszych komedi lat 2000-2007, i również jestem ciekawy czemu tutaj nie ma recek tych filmów.

Lord New Age
    Participant

ZP nie IMDB:)

John J Adams
    Keymaster

Dokładnie 🙂

prabab
    Participant

Ejże, panowie! Nie zauważyliście, ale tak się złożyło, że w obu tych filmach gra kultowy Simon Pegg, czyli nasz nowy sir Montgomery Scott!

Jasiu Ciast
    Member

może to nie IMDB ale kult to kult i skoro zebraliscie sie na recke wielu filmów które z kultem mają o wiele mniej wspólnego niz te filmy to wypadałoby je zrecenzować

garret
    Participant

Simon Pegg zagrał równiez ostatnio w … o dziwo zabawnej komedi Run Fat Boy Run, polecam

a Hot Fuzz czy Shaun of Dead kultowe ale juz bylo 🙂

ps. a Owieczke Shaun oglądali ? najlepsza rzecz na swiecie 😉

John J Adams
    Keymaster

Jeśli mam zrecenzować wszystko co jest lepsze od Red Planet, to mogę już iść do domu 🙂

Jasiu Ciast
    Member

[quote][b]garret napisał/a:[/b]

ps. a Owieczke Shaun oglądali ? najlepsza rzecz na swiecie ;)[/quote]

zdecydowanie wole owce w wielkim mieście

prabab
    Participant

[quote][b]John J Adams napisał/a:[/b]
    Jeśli mam zrecenzować wszystko co jest lepsze od Red Planet, to mogę już iść do domu :)[/quote]
    Run Adams, run! [img]http://forum.pclab.pl/style_emoticons/default/smilies/whip.gif[/img]

MIKET
    Participant

imho Shaun był prze-re-we-la-cy-jny ale Hot Fuzz to juz troche gorsze…nie ten klimat moze chociaz zartu tam nie brakowalo…

harry
    Participant

[i]Shaun of the Dead[/i] jest genia;ny. [i]Hot Fuzz[/i] już imo trochę mniej, ale wciąż dobry. [i]Shaun the Sheep[/i] jest jedną z najlepszych niedawno przeze mnie odkrytych rzeczy.
    a Simon Pegg grywał także w [i]Mission Impossible 3[/i] i [i]Kompanii Braci[/i] 😀

Interdyktor
    Participant

Wy o Simonie Peggu, ale on wszędzie chadza z Nickiem Frostem! Widizałem też parodie Spider-Mana z Rowanem Atkinsoinem, i powyższą dwójką.

Jasiu Ciast
    Member

[quote][b]Interdyktor napisał/a:[/b]
    Wy o Simonie Peggu, ale on wszędzie chadza z Nickiem Frostem! Widizałem też parodie Spider-Mana z Rowanem Atkinsoinem, i powyższą dwójką.[/quote] w dodatku niedaleko nich jest też zawsze Edgar Wright którego "Don't" było chyba najlepszym fake trailer w Grindhouse

Sasquatch
    Member

…oraz jego mega wybitna rola w Land of the Dead!!!

😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.