Gra o tron na blu-ray'u

Homepage Forumy Na naszych ekranach Seriale Gra o tron na blu-ray'u

• This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Gordon
    Member

Jeden z niewielu seriali jakie zapragnąłem mieć na półce, nawet blu-ray mi się zamarzył. Zerknąłem na stronę merlina z opcją przedsprzedaży i spadłem z krzesła, coś ok 300 ( i nie, nie chodzi bynajmniej o liczbę dzielnych Spartan). Na allegro wcale nie lepiej.
    Właściwie nadal jesteśmy gdzieś mentalnie w okolicy republiki bananowej. Dystrybutor kombinuje: masz blu-raya i chcesz kupić film znaczy się masz kasę, a jak masz kasę trzeba cie wydoić.
    Niewiele myśląc wlazłem na stronę mojej ulubionej księgarni internetowej (Amazon) i oblukałem powyższy film na powyższym nośniku: 32 funciaki, a jako że ograniczona biegłość (nad czym zawsze boleję) mowy i pisma w jezyku Szekspira umożliwia mi zrozumienie zawiłości fabuły na poziomie Rambo lub Niezniszczalnych, zerknąłem na listę napisów. Język ojczysty widnieje na drugim miejscu.
    Czyli 140 zyla minimum idzie do kieszeni dystrybutora – fajnie
    Box zamówiłem

Interdyktor
    Participant

Osz kurdę, a ja myślałem, że za 200 złotych na allegro to okazja. No nic cza będzie poczekać. Wiem, że to brzmi jak strasznie, ale czy też jest lektor?

Gordon
    Member

W amazońskiej wersji tylko napisy, w sprzedawanej w Polszcze nie wiem. Dokładny opis boxu przedstawię po otrzymaniu przesyłki, czyli max po 22 marca, aczkolwiek moje skromne doświadczenie amazońskie wskazuje że raczej będzie wcześniej

Gordon
    Member

Amazoński box przyszedł i po krótkiej acz rzeczowej analizie porównawczej stwierdzam: jedyną różnicą jest obecność kilkustronicowej wkładki w języku szekspira, reszta taka sama
    Zaoszczędzoną kasę zamierzam wydać na zakup dwóch sezonów Carnivale..też w sklepie z dżungli.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.