czerwonowłosa sonia

Homepage Forumy Od rzeczy Blubry czerwonowłosa sonia

• This topic is empty.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Jasiu Ciast
    Member

[quote][b]conan prawdziwy napisał/a:[/b]
    wlasnie w tvp leci ciekawy film fentezy: "czerwonowłosa sonia" 🙂
    tak tak, to ta stara red sonia
    ciekawe dlaczego tytul ktory w kulturze masowej w naszym kraju chyba od 20 lat funkconuje jako "Czerwona Sonia" ktos nagle musial genialnie tak przetlumaczyc? [/quote]
    Polska chce sie odłączyć od komunistycznej spuścizny

Czerwona Sonia jest znana, a Czerwonowłosa nie. Dla niepoznaki zmiana tytułu i oglądalnosc wzrasta 🙂
    Swoją drogą nie spodziewałem się tego filmu w TVP.

dalczego nie mialo by byc tego w TVP? lecialo juz nie raz nawet na jakis takich kanalach regionalnych typu tvp3 ale teraz puscili w poludnie tak dla dzieci – fakt ze film jest taki raczej dla dzieci – Erni wymiata 😉

Jakoś mi Czerwonowłosa Sonia nie pasuje do misyjnej TVP…
    A będą puszczac Barbarellę?

koalasmuck
    Member

Barbarella niedawno była na Ale Kino i chcąc nadrobić zaległości zacząłem oglądać, ale że puszczali o 1 w nocy to w połowie zasnąłem 🙁

Sasquatch
    Member

red sonia w kultowych czasach byla nazywana rowniez conanem3 😀

Lord New Age
    Participant

Film dzieje sie w Erze Hybroryjskiej, Kalidor to wszak ksiaze Hyrykani (ciekawe czy spotkal sie z Conanem na jakims zlocie wladcow).
    Wiec tytul Conan3 w jakis tam sposob jest dopuszczalny.

John J Adams
    Keymaster

Pomijając drobny fakt, że nie ma w nim Conana.
    No ale w sumie w Szklanej Pułapce 2-4 też nie było szklanej pułapki (ok, lotnisko było trochę szklane).

arnold czesto jest mylony z conanem 😉 moze dlatego film z arnoldem fantazy musial byc kolejnym conanem
    a i swego czasu wszystkie okladki ksiazkowych conanow mialy ryj arnolda jakos wkomponowany w obrazek.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.