Ja nikogo nie znam, kto zbierałby te śmieszne ludziki. A podobno są tacy, którzy by teraz powiedzieli, że nie ma figurki Luka z Endoru tylko "Rebel Commando" będący odwzorowaniem ludzika firmy Kenner z roku 1983. Szaleńcy! Mam z nich pompę!
[quote][b]garindan napisał/a:[/b]
Ja nikogo nie znam, kto zbierałby te śmieszne ludziki. A podobno są tacy, którzy by teraz powiedzieli, że nie ma figurki Luka z Endoru tylko "Rebel Commando" będący odwzorowaniem ludzika firmy Kenner z roku 1983. Szaleńcy! Mam z nich pompę![/quote]
Że to jest Luke, powiedział mi buc, którego kiedyś znałem. Cieszę się że na forum są dobrzy ludzie, którzy wyprowadzą człowieka z błędu.
Dziękuję!
Oto omawiany pamper, wyszedł troszkę zbyt niebiesko. Jestem pewien że jest ultra rare. A kopiłem go kiedyś w składnicy rupieci zwanej Necronomiconem, sprzedawca zbaraniał jak powiedziałem że chce to kupić:)
[url]http://img401.imageshack.us/img401/3416/panpamperek.jpg[/url]
Dzięki! No ładniutki blue boy. Niestety takiego już mam. No i nie jest bardzo ultra rare. Ale potraktujmy to jako dobry omen i zapowiedź wysypu podobnych ludków na niniejszym forumie.