Dla mnie stary Bishop "robi" cały serial, a widziałem 2 sezony. Zabawny lunatyk, a przy tym geniusz. Jego one linery o jedzeniu podczas sekcji to majsterszyk. Warto oglądać chociażby tylko dla niego.
Serial jest z rodzaju powtarzalnych, co chwila nowy case, a fabułą rozkręca się mega powoli, by potem w kilku odcinkach gonić na złamanie karku. I właściwie to jedyny zarzut, żeby nie spoilerować, więcej nie piszę.
No na razie 3 odcinki dopiero. Motyw z wszczepieniem pamięci altOlivi do Olivi całkiem wporzo. Trzeci sezon (chyba) będzie się rozgrywał raz w naszym świecie raz w alternatywnej rzeczywistości. Jak na razie trzyma poziom.
Ja widizałem tylko taki, gdzie zrobiono zmutownago nietoperzo tygrysa czy coś takiego, i zjadał ludzi i skłądał w nich jaja, i dopuki nie zrobili action endu było mega, i zdziwiło mnie że ten dziadzio nosi ze sobą Desert Eagla. Następnego dnia trafiłem na Tvn 7 na serial o braciach co muscle carem zasuwają po US of A, rozjebujął potwory z obrzynów i srebrnych grawerowanych coltów, a ich papcia podjaże gra komediant z watchemnów, i to jakieś takie fajniejsze było.
Oj, a mi się coś zdaje, że po kolejnych porażkach SyFy jak Caprica i Stargate Universe, irytującym "V" ABC, Fringe jest obecnie najlepszym serialem science fiction emitowanym w tv. Niezła koncepcja światów równoległych, nie karykaturalna jak w Slidersach, ale bardziej przemyślana. Oczywiście dochodzi też świetna realizacja i… tak jestem nerdowatym fanem tego serialu 🙂 a sezon pierwszy to taka trochę rozwleczona przygrywka do kolejnych odcinków ze stałą tendencją zwyżkową, czego nie da się powiedzieć o wielu innych serialach.
Autor
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.