I Spotkanie Fanów ZP!!!

Homepage Forumy Od rzeczy Nerdostwo I Spotkanie Fanów ZP!!!

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    John J Adams
    Keymaster

Jak wiadomo, ZP przygotowuje się do organizacji kilku imprez masowych: zjazdu użytkowników Naszej Klasy oraz ogólnoświatowego zlotu internautów. Tymczasem jednak zaczniemy od spotkania userów ZP ze Szczecina (choć właściwie stacjonujemy w Poznaniu, ale tu już wszystkich znamy, więc nie ma potrzeby się specjalnie spotykać).

Jak wynika z teczek, które założyliśmy wszystkim zarejestrowanym użytkownikom, jest u nas kilka osób z miasta Stettin – te osoby zatem (a także inne przebywające natenczas w tym mieście) zgłoszą się w najbliższą sobotę (9.01) o godz. 20.30 do pubu Santorini na Tkackiej 50 (po schodach w dół, nie w pizzerii). W programie interesujące prelekcje filmowe, spotkania z redakcją, sprzedaż autografów, wymiana doświadczeń oraz spotkanie z weteranami szczecińskiej fantastyki zrzeszonymi w klubie Kwant. Zapraszamy!

Witz Worx
    Member

Kurna, za daleko, nie zdązę…eh

M
    Member

Nie mamy szans…

Atue
    Participant

Za daleko, za zimno

Lord New Age
    Participant

ostrzegam: to bedzie jakas hucpa dla niebieskich lewakow i kolekcjonerow bloczkow edmondsona!

John J Adams
    Keymaster

No i oblewanie wejścia DB do Polski! 20 kilometrów do kolei dla każdego!

horror
    Participant

niechybnie zjawię się jak też i wszyscy miłośnicy 10 przejazdówek (przynajmniej zostali zagitowani)

God damnit, Sttetin? Dalej się nie dało? Proponuję Bornholm następnym razem ;-). Pozdrówcie Krzysztofa Jarzynę, pewnie wpadnie?

John J Adams
    Keymaster

No Bornholmie jest fajnie, trzeba rozważyć 🙂

Sasquatch
    Member

Ja co prawda dziś wyjeżdżam z pięknego Sedimun ale jak dobre bogi pozwolą to postaram się nawiedzić.

Jakieś hasło rozpoznawcze?

A na marginesie dlaczego to cholerne spotkanie będzie w pierdolonej piwnicy?

Jest kilka powodów dla których nie powinno się walczyć w piwnicy, np przede wszystkim taki, że się walczy w piwnicy.

John J Adams
    Keymaster

Hasła nie ma, ale nerdów chyba łatwo poznać…
    A co do walk, to do tej pory w Santorini udało się je utrzymywać na ograniczonym poziomie!

horror
    Participant

Bardzo się denerwowałem na spotkanie z samym Komandorem ale okazało się że to swój chłop. Komandor to człowiek wielu talentów, że wymienię tylko jeden na przykład potrafi zrobić 300 pompek jednocześnie pijając browar prowadząc wyrazistą dyskusję. Nie zawiodłem się. Mam nadzieję Komandorze, że niedługo już powtórka i zorganizujesz II ZLOT FANÓW ZP z podobnym polotem co pierwszy.

Lord New Age
    Participant

A kolega O. śpiewał piosenki miejszości narodowych?

horror
    Participant

nie śpiewał. ale okraszał rozmowę co i rusz wypowiedziami w języku naszych zachodnich przyjaciół. dodam, że jednym z niezapowiedzianych, spontanicznych punktów programu była bitwa na śnieżki – podczas jej przebiegu dowiedziałem się że Komandor jest niebanalnym, skłonnym do krotochwili chwatem.

Sasquatch
    Member

Żałuje, że nie dotarłem, ale zima wygrała z drogowcami i musiałem rejterować. Do Sedinum przybyłem dopiero dziś rano z przygodami. Może next time.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.