Star Wars: The Old Republic

Homepage Forumy Od rzeczy Blubry Star Wars: The Old Republic

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Autor
    Sasquatch
    Member

Lukas ty frajerze nie mogłeś zrobić takiego filmu?

[url]http://www.dailymotion.pl/video/x9gt0k_star-wars-the-old-republic-e3-cinem_videogames[/url]

John J Adams
    Keymaster

Bardzo fajne, acz nie przepadam za łączeniem mangi z SW (czy właściwie za łączeniem mangi z czymkolwiek, łącznie z samą mangą). A czy gdzieś jest napisane że Główny Sith zawsze musi mieć jakiś cyberszajs na fizji?

Sasquatch
    Member

Mnie tam gierka nie interesuje, za to filmik podobał mi się, nie mogli w tych klimatach zrobis serialu, a nie dziecinne CW? Ze o NT nie wspomne..

A co do szajsu to widać taka ichnia tradycja, chcesz być cool sith, musisz mieć mache, albo siwy ryj.

garret
    Participant

Serial CW daje rade. Fakt ze animka, niby Cartoon Network ale strzelanie w leb z przylozenia czy rozrywanie ofiar nie do konca wydaje sie az tak dziecinne.

garret
    Participant

A tuzinom sithow z mieczami mowimy nie.

John J Adams
    Keymaster

Obawiam się, że serial w tej formie mógłby się załamać pod własnym tragikomizmem. Na intro do gierki ta forma jest w sam raz, ale jakbyś miał przez 20 minut oglądać te megamroczne megapoważne ryje uginające się pod ciężarem własnej egzystencji to szybko by Ci entuzjazm odszedł 🙂

Sasquatch
    Member

A kto mówi, że chcę oglądać przez 20 min jak mroczne ryje naparzają się z gładkolicymi?
    Kreska mi się podoba, jakaś tam epa w tym intro itd., wolałbym to niż kartonowe (dosłownie i w przenośni) CW o których też można powiedzieć, (po trailerach np.) że na intro gierki dla dzieci by się sprawdziły a na 20 min już nie…

Tak samo jestem ciekawy jak by wypadł film/serial Wiedźmin robiony w całości przez Platige Image

A ponieważ taki serial nie powstanie więc se gdybać możemy jeno.

John J Adams
    Keymaster

IMHO serial nie powinien emulować filmu, tylko mieć własną stylistkę – i akcji i wizualną. I to właśnie Clone Wars idealnie spełnia i jest super i bardzo go lubię.

A takie właśnie poważne mrokmeństwo i mega akcja i miega epa bardzo szybko stałoby się swoją własną parodią.

MIKET
    Participant

Mnie podczas ogladania serialu (tak, jestem dopiero na 10 odcinku) szlag trafia, juz w ogóle krew sie we mnie gotuje jak slysze te dialogi robotow bojowych, ktore zreszta powinny byc podlaczeone do jednego systemu i miec dokladnie te sama wiedze – przynajmniej jesli chodzi o droidy z jednego centrum dowodzenia – ale nie! zamiast tego słysze pseudo-smieszne texty pisane nawet nie pod 12-latków ale pod 7-latków.
    Przy okazji – czy ten kinowy pełnometrazowy film, to jak w przypadku wielu seriali – po prostu zlepka scen z serialu??

Filmik do gry jest kozacki, mnie sie b.podoba. 300 lat po KOTORze, 3,500 lat przed Vaderem, ciekaw jestem jak wyjdzie sama gra (system walki z kotora, czy z jedni knighta…) w ktora jednak pewnie nie pogram, jak w kazdego innego mmorpga.

BTW – czy ktos mi moze powiedziec czy warto grac w The Force Unleashed na ps2? Grafika tam nie najwyższych lotów dlatego sie zastanawiam…

Sasquatch
    Member

No to jestem ciekawy co powiesz na serial, który podobno będą kręcić w Czechach, wszak będzie miał stylistykę filmu 😀

John J Adams
    Keymaster

Film pełnometrażowy jest nie mniej wypasiony niż serial i choć jest zlepkiem kilku odcinków, nie czuje się tego (gdyż te kilka odcinków to jedno story).

A ze wszelkich wypowiedzi LFL wynika właśnie, że serial ludziowy NIE BĘDZIE emulował filmu w najmniejszym stopniu.

Dickblaster
    Member

Sama gra też będzie taka mroczno-ponura, czy raczej w stronę WoW-a?

John J Adams
    Keymaster

Nie ma chyba czegoś takiego jak mroczny MMORPG 🙂
    Mimo najlepszych chęci zawsze kończy się na setkach skaczących ludzików z kolorowymi napisami nad głową.

garret
    Participant

czyli np mroczny warhammer mmo 🙂

koalasmuck
    Member

gdzieś kiedyś czytałem, że ten aktorski serial będzie jak "the Sopranos meets Battlestar Galactica" 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.