X-men Origins Wolverine

Homepage Forumy Na naszych ekranach Filmy, filmy, filmy X-men Origins Wolverine

• This topic is empty.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Moon
    Member

Podobno świeżynka ale nie bijcie jak widzieliście 😀

Wypatrzyć można Deadpool'a, Gambita i innych. Miodzio. Tylko Sabretooth jakiś biedny 😀

[url]http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-origins-wolverine/leaked-comic-con-footage[/url]

[url]http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-origins-wolverine/leaked-comic-con-footage-ii[/url]

Davidoff
    Member

sabretooth wygląda na o wiele bardziej rozgarniętego niż w "X-men 1". jak to wyjaśnic? czyżby deewolucja?

MIKET
    Participant

Film nie byl rewelacyjny. a przeszlo mi przez glowe ze recenzenci przesadzaja. nie przesadzali. Ogolnie fajnie popatrzec na mutanty i to jak sie naparzaja – choc bez rewelaji, ale ogolnie jakos tak ble.
    Wrazenia identyczne jak po seansie nowego hulka 😐

– gorsze niz X-Men 3 – ktore to imho bylo calkiem przyzwoitym filmem.
    – denerwowalo mnie to ze nie do konca to wszystko sie z filmowymi X-Menami kleiło :/
    – no i czy na koncu MUSIAŁ byc znowu jakis glowny zły ktory jest mega-napakowanym-mutantem-ktorego-nie-da-sie-zniszczyc?

automatycznie skojarzyło mi sie z tym:
    [img]http://www.pleaselink.me/_/myconfinedspace/wp-content/uploads/2008/01/green-lantern-batman.jpg[/img]

Gargooletz
    Participant

[quote][b]MIKET napisał/a:[/b]
    Wrazenia identyczne jak po seansie nowego hulka :|[/quote]

Tyle tylko, że Hulk nie zgwałcił tak kanonu i bardziej trzymał się kupy.

[quote]- gorsze niz X-Men 3 – ktore to imho bylo calkiem przyzwoitym filmem.[/quote]

A tutaj się zgodzę – bardzo wesoła była trójeczka (pomijając Juggernauta ;))

MIKET
    Participant

Moze i Hulk nie zgwałcił kanonu…ale jakos nie zrobił na mnie wrazenia, glownie przez to ze nigdy jakos mnie sama postac nie jarała…wiec moje odczucia dot. filmu sa calkowicie subiektywne 🙂

JacobBlack
    Member

ogólnie może być, fakt kilka gniotów było ale spoko…
    słuchajcie oglądałem w kinie a później na kompie, tylko że wersje dvdscr z brakiem efektów (cóż to za mistrzowskie kino klasy b wyszło;) polecam;DDD

Bezel
    Participant

Origins – w porównaiu z pierwszym X-Men-em, strasznie słabe.

Aktorstwo – mierne, Jackman jedynie ładnie ryczy w łóżku i nic ponadto. Gambit – porażka, wygląda jakby cipał cały czas na planie.
    Jedynie aktor grający brata Logana coś pokazał.

Dialogi – pisane na kolanie, myślałem że pęknę ze śmiechu jak dziewczyna Logana opowiadała mu bajeczkę o Koko-jumbo i Księżycu :D.

Akcja – jak na film akcji, dobre wybuchy, pościgi, walka z helikopterem – duży +.

Reasumując, film miał zadatki, ale się nie udało. Spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Ustępuje pozostałym X-Men-om.

Godfucker
    Member

A jak dla mnie najbardziej negatywnym elementem (zeby nie mowic bardzo nie ladnie…) jest fakt ze oni ich tam kroja i tna i siekaja i nie ma krwi…:|

garret
    Participant

kurcze ale gra jest zacna !

Godfucker
    Member

mowisz?to chyba pobiore…ze sklepu ofkorz:D

Dickblaster
    Member

No, nie usprawiedliwiaj się. Policja Internetu już cię ma w garści. Pal dyski i uciekaj do Nikaragui.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.