Starship Troopers 3

Homepage Forumy Na naszych ekranach Filmy, filmy, filmy Starship Troopers 3

• This topic is empty.
Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor

ST3 to absolutnie rewelacyjny film (jak już wcześniej pisałem). FedNet najlepszy ze wszystkich trzech części, a końcówka to już totalne przeżycie duchowe.

Co do SM i jego kawałka to jest tak dobry, że żem sobie go na moją komórkę zrzucił i teraz I'm doing my part w środkach miejskiej komunikacji!

Anoke lives on!

Tak przy okazji to już doczekać się nie mogę recki na ZP (sam jej oczywiście nie napiszę) i spodziewam się oceny '5' przy fajności, a może nawet i "Film podobał mi się" na żółtym tle!

no ja piosenke ustawilem sobie jako dzwiek budzika, dzieki czemu kazdy dzien moge rozpoczynac z odpowiednia epą 🙂

Krusty
    Member

Tak piosenka marszałka będzie zawsze z nami [url]http://pl.youtube.com/watch?v=KIsv1YOFNys&feature=related[/url].

garret
    Participant

Szkoda ze Mutant Chronicles nie ma śpiewającego marszałka, film byłby równie dobry.

nieźle Krusty, wszystko co najlepsze w 2:40 min 🙂

Krusty
    Member

Zauważyliście że w Japoni to jest prawdziwy hit.

tylko w japonii? myslalem ze w calej federacji 😉

Sasquatch
    Member

Luknąłem sobie ten teledysk, świetny :),
    Ale znow mi się przypomniało jaką miałem polewke ze sceny gościa z granatem, normalnie jak z "Top Secret" 😉

Davidoff
    Member

ten teledysk mocno spojlerowy (pokazuje robaka-cthulhu). W filmie rozwaliły mnie motywy religijne. Najpierw myslałem ze to gniot ale teraz wiem ze to głębokie dzieło! Ręka Rica rodem z kaplicy sekstynskiej już wylądowała na tapecie:)

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.