KOPALNIE KRÓLA SALOMONA (1985) my tu gadu gadu

Homepage Forumy Na naszych ekranach Filmy, filmy, filmy KOPALNIE KRÓLA SALOMONA (1985) my tu gadu gadu

• This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Sasquatch
    Member

ciekawy artykul na temat:
    [url]http://esensja.pl/film/publicystyka/tekst.html?id=5374[/url]

Interdyktor
    Participant

Ja tam uwielbiałem Kopalnie Króla Salomona, nieźle się bawiłem będąc dzieckiem, ostatni też. Grał tam nawet Sallach:D.

witoldus
    Participant

Kopalnie Króla Salomona oglądałem w kinie jako nastolatek i film mi się podobał.Stone nie była jeszcze wtedy taka znana,a Rysiu Chamberlein kojarzył mi się przede wszystkim z serialem Shogun oraz z filmami o muszkieterach.

horror
    Participant

Chamberlain to przede wszystkim PCK

John J Adams
    Keymaster

Kopalnie były w dechę, podobnie jak Miłość Szmaragd i Crocodyl.
    W KKS chyba była scena że kolo z laską toczą się w wielkim kotle ludożerców?

Interdyktor
    Participant

Zgadza się, chcieli ich ugotwać, i im uciekli w garnku :D.

A Miłość, Zzmaragd i Krocodyl też był w dechę, chyba nawet 2 części były, nie?

John J Adams
    Keymaster

Były dwie, ale druga (Klejnot Nilu) była mega denną kalką z jedynki. Coś jak Kruk 1 i 2, że tak odlegle porównam.

Plant
    Member

niektórzy mówią o trylogii:::)) w przenośni::) z Wojną Państwa Rose bohaterowie już jako małżeństwo walczą do upadłego,,, jest nawet De Vito..Jasne wszyscy wiemy, że to inne postacie, niemniej…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.