prosba glownie do Sasquatcha
Homepage › Forumy › O ZP › Sugestie ludności – forum i ZP › prosba glownie do Sasquatcha
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
21 maja 2008 o 18:18 #1424szalonyKPMember
mam taka prosbe – czy mozna by wprowadzic zasade zeby nie wrzucac do komentarzy pod newsami kompletnie nie zwiazanych z newsem linkow do jakich trailerow, innych newsow, itd? wydaje mi sie, ze od tego jest forum (lub magiczny przycisk "dodaj newsa"), a nie komentarze pod newsami. lekko to wnerwiajace i traci czerwonym warzywem powiem szczerze…
21 maja 2008 o 21:21 #1426SasquatchMember@szalony kp
Dzieki za poswiecenie mojej skromnej osobie az watku na forum. Wydawalo mi sie ze jesli ktos ma jakies uwagi do kogos to uzywa magicznego przycisku "wiadomosc prywatna" ale nie oceniam Twojej uwagi czy to buractwo czy marchewka ale chyba bez sensu.
Jesli jakies wyszperane ciekawostki wrzucone do komentow sa problemem wielkim dla redakcji to oczywiscie sie dostosuje no problemo amigos, ale kierowalo mna tylko wrodzone lenistwo.
Szalony KP pozdrawiam cie "Niech traba twego slonia nigdynie trafi na kaktusa."
21 maja 2008 o 21:46 #1428szalonyKPMemberdlatego nie "prywatna wiadomosc" bo to nie uwaga tylko do Ciebie, a raczej pytanie o zasady na ZP i czy jest to "problemem wielkim dla redakcji". ja ino maly zuczek-czytelniczek. jezeli dla redakcji to ok, to mi nic do tego – ide sie bawic z moim sloniem, traba i kaktusem.
po prostu mi osobiscie to przeszkadza na tyle, ze zmusilo mnie to do napisania "az watku na forum". powiem szczerze, ze nie jest to az takie "az az" – wiec jezeli Ci to nie przeszkadza to z checia bede czytal newsy od Ciebie na forum, a nie w komentarzach pod losowymi newsami.
22 maja 2008 o 06:52 #1443SasquatchMemberMysle ze smialo i bez obaw watek ten mozna bylo zatytulowac, "prosba do userow ZP" – uwierz mi zrozumial bym, ze to sie odnosi rowniez do mnie, natomiast jechanie personalnie i to od [b]burakow [/b]na mojej dzielnicy bylo uwazane za ostatnie slowo do draki, wiec mam na to uczulenie, poza tym zaprzecza proszeniu.
Dla mnie ma to taki sens co zdanie: "Grzecznie i bardzo prosze cie nie rob tego motherfucker", ale nie zywie urazy gdyz wszyscy ludzie brac mi sa, no chyba ze siostrami niektórze.
Prosbie Twej zadosuczynie, bo lubie jak ludzie sa szczesliwi i zakonczmy ten analny temat.
Pozdrawiam i [b]"oby ci się dzieci rakiet nie czepiały" [/b]Szalony KP
22 maja 2008 o 07:22 #1444szalonyKPMemberja i moj slon mowimy "dzieki!"
22 maja 2008 o 12:16 #1453SasquatchMemberAlways Glad to Help nawet komus kogo slon mowi, a i pewnie z ktorym rozmawia 😉
22 maja 2008 o 21:28 #1488szalonyKPMemberprzepraszam, ale nie moglem sie powstrzymac:
[img]http://photofile.ru/photo/fishki_net/3562071/77693263.jpg[/img]
28 maja 2008 o 12:40 #1574SasquatchMemberA co na to Sigmund Freud?
Ano nic – nie żyje.28 maja 2008 o 13:18 #1577LonginusJBMemberTo może od razu wyciągnijcie fajfusy na stół, żeby je porównać?
A z prośbą do userów osobiście się zgadzam, mnie to też trochę drażni, kiedy w komentarzach pojawiają się same linki, niezwiązane z tematem newsa. Ot i tyle.
28 maja 2008 o 14:00 #1580SasquatchMemberZnow sie Freud klania odsylam do jego dzieła z 1904 roku pt. [i]"Die Auslegung den Penis auf dem Tisch als Symptom von Geschlechunreife"[/i]. 🙂
Nie wiem do czego jestes przyzwyczajony 😉 i co tam zwyczajowo wykladasz na stole ;), ale chce mowic za siebie, i mysle ze mozemy na stol wyciagnac tylko flaszke, co szalony KP albo dwie ;)?
[b]Ad rem: powiem wiecej jako neofita bede tępił wszelkie niemerytoryczne komentarze na ZP – słowo Zawiszy!!![/b]
Molim Was Krucha
PS.
Tym razem ja nie moglem sie powstrzymac. -
AutorPosty
- You must be logged in to reply to this topic.