Ja, choc jestem juz prawie staruszkiem, jestem za maly by to pamietac. Zalapalem sie dopiero na powtorki (chyba PTV3), niestety bylo juz zbyt oldskulowe by to strawic.
Pamietajmy o kultowym nawiazaniu do `99 w Pi i Sigmie:)
@ Lord New Age
GIVE ME 5 te same doswiadczenia, tylko powtorki pamietam dobrze, z pierwszych emisji pamietam tylko urywki, jak strzelajace laserowe kastety i odcinek o stworze co wciagal ludzi, trawil? a potem wydalal na lozkach czy cos! albo mi sie to snilo heh.
Pierwotną emisję pamiętam,jak przez mgłę,dzieckiem będąc kilkuletnim to oglądałem na słynnym Rubinie 714P.Dopiero powtórne emisje pozwoliły mi odkryc uroki tego kvltv.
[url=http://io9.com/5680224/first-look-at-space-1999-blu+ray-shows-an-eye+popping-improvement]S1999 na blu reju[/url]
Kurcze. Szkoda, ze remasteryzowane ;/
Nie widziałem niestety tego serialu, ale z tego co widzę i czytam, to w "Airplane II: The Sequel" gdzie szefa stacji na moonie gra William Shatner takie małe "nawiązanie" wystąpiło 😀
Wolałbym rip z VHS'a z dźwiękiem 5.1 niż an odwrót.
Autor
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
You must be logged in to reply to this topic.
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Платформы в даркнете часто требуют использования Tor браузера для обеспечения анонимности. Мы проанализировали, как безопасно войти на Кракен маркет через тор, изучив основные протоколы безопасности и методы защиты соединения.