Reply To: District 9

Homepage Forumy Na naszych ekranach Filmy, filmy, filmy District 9 Reply To: District 9

Interdyktor
Participant

[quote][b]Rif Starfire napisał/a:[/b]
Tylko że w starych czasach nie mieliśmy za bardzo wyboru, albo film był z ograniczeniem wieku, albo go nie było wcale w kinie. albo z dwuletnim poślizgiem jak Star Wars (chociaż to zły przykład, bo to hit sprzed ery VHS) Dzisiaj wystarczy odrobina cierpliwości i samozaparcia, tak więc wstydźcie się!

Niby tak, ale w dzisiejszych czasach ciężko jeszcze uniknąć spoilerów. Zwiastunów, zdjęć, plotek i recenzji roi się od cholery, i przez to, że w Polsce trzeba czekać, nieraz przez przypadek zepsółem sobie coś spoilerami. Jak sie postarać, to ze zwiastunów można by nieraz cały film złożyć.

Ale i tak najbardziej wkurza mnie to, że siedze w necie, czekam na film niecierpliwie, staram sie omijać spoilery jednocześnie będac na czasie z filmem, teraz czekam na Distrikt Najn, ale jak będzie miał u nas wyjść, to w każdej głópiej gazecie z programem tv o nim napiszą, puszczą zajawke na AXN, i nagle znjadzie sie wielu koazaków którzy myślą że znają film od podszewki. Przedwczoraj mi taki wyskoczył: ''Jo, słyszałeś o dzilenicy 9? To taki zajbisty film, na podstawie tej gry ,,Halo''. Będzie rzeźnia człowieku.'' To samo miałem z Indianem Jonesem, Wolverine, Cloverfieldem itp… też macie takich ludzi w swoim otoczeniu?