X-men Origins Wolverine
- This topic is empty.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Homepage › Forumy › Na naszych ekranach › Filmy, filmy, filmy › X-men Origins Wolverine
Podobno świeżynka ale nie bijcie jak widzieliście 😀
Wypatrzyć można Deadpool'a, Gambita i innych. Miodzio. Tylko Sabretooth jakiś biedny 😀
[url]http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-origins-wolverine/leaked-comic-con-footage[/url]
[url]http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-origins-wolverine/leaked-comic-con-footage-ii[/url]
sabretooth wygląda na o wiele bardziej rozgarniętego niż w "X-men 1". jak to wyjaśnic? czyżby deewolucja?
Film nie byl rewelacyjny. a przeszlo mi przez glowe ze recenzenci przesadzaja. nie przesadzali. Ogolnie fajnie popatrzec na mutanty i to jak sie naparzaja – choc bez rewelaji, ale ogolnie jakos tak ble.
Wrazenia identyczne jak po seansie nowego hulka 😐
– gorsze niz X-Men 3 – ktore to imho bylo calkiem przyzwoitym filmem.
– denerwowalo mnie to ze nie do konca to wszystko sie z filmowymi X-Menami kleiło :/
– no i czy na koncu MUSIAŁ byc znowu jakis glowny zły ktory jest mega-napakowanym-mutantem-ktorego-nie-da-sie-zniszczyc?
automatycznie skojarzyło mi sie z tym:
[img]http://www.pleaselink.me/_/myconfinedspace/wp-content/uploads/2008/01/green-lantern-batman.jpg[/img]
[quote][b]MIKET napisał/a:[/b]
Wrazenia identyczne jak po seansie nowego hulka :|[/quote]
Tyle tylko, że Hulk nie zgwałcił tak kanonu i bardziej trzymał się kupy.
[quote]- gorsze niz X-Men 3 – ktore to imho bylo calkiem przyzwoitym filmem.[/quote]
A tutaj się zgodzę – bardzo wesoła była trójeczka (pomijając Juggernauta ;))
Moze i Hulk nie zgwałcił kanonu…ale jakos nie zrobił na mnie wrazenia, glownie przez to ze nigdy jakos mnie sama postac nie jarała…wiec moje odczucia dot. filmu sa calkowicie subiektywne 🙂
ogólnie może być, fakt kilka gniotów było ale spoko…
słuchajcie oglądałem w kinie a później na kompie, tylko że wersje dvdscr z brakiem efektów (cóż to za mistrzowskie kino klasy b wyszło;) polecam;DDD
Origins – w porównaiu z pierwszym X-Men-em, strasznie słabe.
Aktorstwo – mierne, Jackman jedynie ładnie ryczy w łóżku i nic ponadto. Gambit – porażka, wygląda jakby cipał cały czas na planie.
Jedynie aktor grający brata Logana coś pokazał.
Dialogi – pisane na kolanie, myślałem że pęknę ze śmiechu jak dziewczyna Logana opowiadała mu bajeczkę o Koko-jumbo i Księżycu :D.
Akcja – jak na film akcji, dobre wybuchy, pościgi, walka z helikopterem – duży +.
Reasumując, film miał zadatki, ale się nie udało. Spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Ustępuje pozostałym X-Men-om.
A jak dla mnie najbardziej negatywnym elementem (zeby nie mowic bardzo nie ladnie…) jest fakt ze oni ich tam kroja i tna i siekaja i nie ma krwi…:|
kurcze ale gra jest zacna !
mowisz?to chyba pobiore…ze sklepu ofkorz:D
No, nie usprawiedliwiaj się. Policja Internetu już cię ma w garści. Pal dyski i uciekaj do Nikaragui.
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.