SPACE 1999
- This topic is empty.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Homepage › Forumy › Na naszych ekranach › Seriale › SPACE 1999
magiczne lata gierkowskie 75-77 i u nas STUDIO 2
sokoły to mus , genialna konstrukcja !budowało się na plaży z piasku 1:1 no powiedzmy prawie generalnie kokpit.. i odtwarzało sytuacje z filmu..potem z lego podobnych zółtych klocków kuzyn zrobił replikę rewelacja
a w świetlicy tłuuumy w oczekiwaniu na kolejny odcinek.
Księżyc wykopnięty z orbity jak pamiętam z okazji odpadów nuklearnych chyba… leci sobie w dal…jak w star treku spotykają na drodze coraz to dziwniejsze światy, cywilizacje, czad
która to panienka się zmieniała w czarną pantere… i inne stwory ?
mega kult no i MArtin Landau, Barbara Bain, Catherine Schell
brytyjsko włoska produkcja..
wspominacie?
Sorry Plant ale ja osobiscie wole Space ale 1899 😉
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Ooo1m9A4S4Y[/url]
link jest z serwisu [url]www.youtube.com[/url]
[center][b]jesli by sie ktos pytal o ZRODLO![/b][/center]
PS wiadomo ze KVLT!!! 😀
Ja, choc jestem juz prawie staruszkiem, jestem za maly by to pamietac. Zalapalem sie dopiero na powtorki (chyba PTV3), niestety bylo juz zbyt oldskulowe by to strawic.
Pamietajmy o kultowym nawiazaniu do `99 w Pi i Sigmie:)
@ Lord New Age
GIVE ME 5 te same doswiadczenia, tylko powtorki pamietam dobrze, z pierwszych emisji pamietam tylko urywki, jak strzelajace laserowe kastety i odcinek o stworze co wciagal ludzi, trawil? a potem wydalal na lozkach czy cos! albo mi sie to snilo heh.
Pierwotną emisję pamiętam,jak przez mgłę,dzieckiem będąc kilkuletnim to oglądałem na słynnym Rubinie 714P.Dopiero powtórne emisje pozwoliły mi odkryc uroki tego kvltv.
[url=http://io9.com/5680224/first-look-at-space-1999-blu+ray-shows-an-eye+popping-improvement]S1999 na blu reju[/url]
Kurcze. Szkoda, ze remasteryzowane ;/
Na pocieszenie masz do wyboru dźwięk w 5.1 lub oryginalną ścieżkę mono;).
Nie widziałem niestety tego serialu, ale z tego co widzę i czytam, to w "Airplane II: The Sequel" gdzie szefa stacji na moonie gra William Shatner takie małe "nawiązanie" wystąpiło 😀
Wolałbym rip z VHS'a z dźwiękiem 5.1 niż an odwrót.
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.