Homepage › Forumy › Od rzeczy › Nerdostwo › Gazety gierkowe › Reply To: Gazety gierkowe
Muszę przyznać że łezka się zakręciła kiedy czytałem ostatni statement na stronie Neo napisany przez Gulasha … kurde blade nikczemne to czasy kiedy ostatnie fajne gazetki znikają , nie wszystkie załapały jednak w odpowiednim momencie że większość ludzi korzysta dzisiaj z tabletów i porządnie zrobiona aplikacja potrafi przykuć uwagę i zauroczyć , nawet kiedy przez lata było się ich zagorzałym przeciwnikiem ech .. Gulash dla mnie zawsze będzie postacią kultową a Kombat Korner na zawsze pozostanie w mej pamięci chlip , chlip .. Mam nadzieje że pokona te pierdolone choróbsko .. A teraz idę do piwnicy wygrzebać pierwszy numer Top Secret ..
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.