Homepage › Forumy › Na naszych ekranach › Filmy, filmy, filmy › The Dark Knight Rises › Reply To: The Dark Knight Rises
Chyba też jestem w mniejszości , TDKR baaardzo mi przypadł do gustu . Prawdopodobnie wpływ ma na to fakt że wertowało się KnightFall za małolata i spragniony byłem Bane`a w jakiejkolwiek "dorosłej" postaci , a w zalewie dzisiejszego dziadostwa i chujni ten film mnie po prostu oczarował i jestem w stanie (inaczej niż w Promku) przymknąć oczy na rozmaite dziury . Zdjęcia , muzyka no epa jak to mówicie 🙂 ,czekam na recke na głównej (choć pamiętam że Dark Knight dostał maksymalne noty toteż spodziewam się że TDKR się "troszkę" oberwie za całokształt heh)
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.