Homepage › Forumy › Od rzeczy › Blubry › The Elder Scrolls V: Skyrim › Reply To: The Elder Scrolls V: Skyrim
31 lvl
Hybryda – kwestia taktyki + otoczenie. Przy-perkowałem łucznictwo i wg mnie jest zdecydowanie opłacalne w połączeniu ze skradaniem. Szyjemy wroga z łuku z odległości i wykończamy go z bliska, magią bądź orężem. Gorzej gdy pojawi się smok mrozu (mi się pojawił losowo na wieży akademii magów i ciężka to była przeprawa gdy skończyły mi się w pewnym momencie elfie strzały).
Możliwości retoryki są żałosne – już F:NV był w tym 100x lepszy. Ni ch*ja nie wiadomo od jakiego poziomu NPC da się przekonywać słownie – klikam opcję dialogową (przekonaj) i i ch*j! :(. W NV przynajmniej pokazywało się od jakiego skilla mogliśmy przekonać NPC (30, 50, 75, 100) do naszych argumentów. Tak jakby retoryka była skillem trzecioplanowym.
Nie mniej jednak oprawa graficzna jest przecudna i stwarza cały klimat gry. 🙂
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.