Homepage › Forumy › Od rzeczy › Blubry › The Elder Scrolls V: Skyrim › Reply To: The Elder Scrolls V: Skyrim
Rzeczywiście sterowanie jest niewygodne i typowo konsolowe, podobnie jak system awansu i umiejętności. Wydaje mi się że autorzy Skyrim wzięli to co najlepsze z Oblivion-a i wymieszali z Morrowind. Np. dobrze że zrezygnowano z umiejętności atletyka – w Morrowind chodziliśmy z żółwim tempem, zamiast tego jest możliwość szybkiej podróżny i jazda konno (no i sprint). Dobrze że zrobili rozłam na bronie dwu i jednoręczne – nie muszę się teraz zastanawiać czy lepiej inwestować broń obuchową, sieczną, kłującą a może małą bo szybsza a może dużą bo zadaje więcej DMG itp.
Co do skoków technologicznych – w życiu nie widziałem tak dobrze zrobionych jaskiń, lochów, tuneli, kopali itd. Poza tym grafika w RPG-ach to tło dla fabuły, ciekawych questów i interesującej historii.
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.