Homepage › Forumy › Od rzeczy › Blubry › Mass Effect Trilogy › Reply To: Mass Effect Trilogy
Do Marca?! Ja sie boje ze mi to ledwo do sierpnia wystarczy 😀 a musze doczytac 2 ksiazki i przeleciec jeszcze raz ME2 by ustawic kanoniczne zakonczenie (nie mialem okazji jeszcze skorzystac z nowych DLC).
A jak juz ME3 tez bede mial z głowy to obiecuje sobie przejsc jeszcze raz wszystkie 3 cześci w zupełnie inny sposób – zabic wrexa, nie przyjmowac Garrusa w ME1 do druzyny, zabić Rahni, zabić Radę, nie budzic Grunta, sprzedać Legiona, wykasować dane dot. leku na Genophage, wykonać max 2 misje lojalnościowe by Shepard przezył ME2, oddać bazę Collectorów Illusive Man'owi (i pewnie coś jeszcze by uprzykrzyć sobie walkę z Reaperami) – i potem zobaczyc jak mi sie uda skonczyc ME3 🙂
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.