Homepage › Forumy › Od rzeczy › Blubry › Ktokolwiek widzial!!! Ktokolwiek wie!!! › Reply To: Ktokolwiek widzial!!! Ktokolwiek wie!!!
Ave! Dobrzy ludzie weźcie powiedzcie mi jak nazywa się gra z automatów, w której można było grać 2 kolesiami i jedna babka (chyba-nie pamiętam), gra była w 3d i miała w piguły quick time eventów (pierwszy raz się z czymś takim spotkałem właśnie w tej gierce). Z bardziej szczegółowych informacji podam że grę można było skończyć na parę sposobów-można było wybierać którą drogą się pójdzie(albo misje się wybierało?) i można było bić gości taka dupną rybą (wiem jak to brzmi ale właśnie ten fakt najbardziej mi utkwił w pamięci). Aha i jeszcze jednym bossem była ośmiornica (albo jej macka) i na pewno jeden etap miał miejsce na statku. Aha i jest możliwe że przeciwników można było łamać albo coś-nie jestem tego pewien ale coś mi mówi że się dało. Fenkju na przyszłość zacni ludzie!:)
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.