Homepage › Forumy › Od rzeczy › Blubry › Mass Effect Trilogy › Reply To: Mass Effect Trilogy
SPOILER
wow, ja nie mialem sytuacji wyboru Tali-Solus (moj ulubiony czlonek zespolu). Mialem za to Tali-Legion i Miranda-Jack…to pierwsze udało mi się rozstrzygnąć bez dylematu. Za to w drugim przypadku – dosc powiedziec ze 4x podchodzilem do misji Jack – za kazdym razem mialem za malo Paragonu/Renegata by uspokoić kobiety wiec robilem inne misje by zwiekszyc poziom – po wykonaniu wszystkich i tak nie dalo rady. A ze argumentacja Mirandy jakoś mnie nie przekonywała…cóż – dość powiedzieć ze końcowy zespół nie jest już w żaden sposób związany z Cerberusem, bo moja koncowa decyzja IM'a nie ucieszyła…
END OF SPOILERS
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.