Homepage › Forumy › Na naszych ekranach › Seriale › Lost – serial taki. › Reply To: Lost – serial taki.
Jeszcze ci się Jack przeje 😉 Dla mnie najciekawsza postacią jest Sawyer i Locke.
Co do retrospekcji, myślę, że to fajny pomysł – pokazują jak na współczesne decyzje Lostowiczów mają wpływ ich wcześniejsze doświadczenia i to większości przypadków jest to pokazane z sensem. Wiem że to truizm, ale fajnie wspólgra z koncepcją serialu.
Ogólnie polecam NIE CZYTAĆ SPOJLERÓW. Cala zabaw z Lostem jest w odkrywaniu tajemnic tak jak dawkują scenarzyści, nieraz skutecznie wodząc za nos. Już myślisz ze to jest tak i tak a tu siupryza! A najlepsze jest to (dla niektórych przekleństwo serialu), że nawet odkrywanie tajemnic nie kończy zagadek, gdyż wyjaśnienia multiplikuja następne rebusy.
Ja jestem po 5 sezonie a nadal nie wiadomo do końca o co kaman, choć wiele rzeczy już zostało pokazanych 🙂
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.