Homepage › Forumy › Na naszych ekranach › Seriale › Battlestar Galactica – SPOILERY › Reply To: Battlestar Galactica – SPOILERY
Mam nadzieje, że Anders bredzi, przecierz dostał w czerep mogło mu sie zwarcie zrobić.:D A tak wogóle to żadne z piątki nigdy w łeb nie oberwało?
Nie podoba mi sie ta historyjka, nie zeby nie było epy, ale mogli wymyslić coś lepszego (dla tych co sie będą chcieli przyczepić – nie, nie wiem co B) ) ale jeszcze kilka odcinków zostało, bedzie tyle zwrotów, ze nasze mózgi będą próbowały popełnić samobójstwo 😀
A tak swoją drogą, skoro taką bombe walnęli już teraz, to co tam sie bedzie działo później? woohoo!!!
(c) 2000-2018 ZakazanaPlaneta.pl
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.